Mobilabonnement med Telenor dekning

PlussMobil 8 GB Standard

Plussmobil mobilabonnement
8 GB
Maks hastighet
1000 min
1000 SMS
EU/EØS Roaming

PlussMobil 4 GB

Plussmobil mobilabonnement
4 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

PlussMobil Ung 5 GB

Plussmobil mobilabonnement
5 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

HappyBytes 6 GB

Happybytes Mobilabonnement
10 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming

PlussMobil 8 GB

Plussmobil mobilabonnement
8 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

PlussMobil Ung 10 GB

Plussmobil mobilabonnement
10 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

PlussMobil 15 GB Standard

Plussmobil mobilabonnement
15 GB
Maks hastighet
1000 min
1000 SMS
EU/EØS Roaming

HappyBytes 10 GB

Happybytes Mobilabonnement
10 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Ingen

Det er i dag registrert over 130 mobilabonnement fra 13 forskjellige mobiloperatører på det norske mobilmarkedet. Disse abonnementene er delt mellom tre hovednettverk: Telenor, Telia og Ice.

Av disse operatørene tilbyr seks, inkludert Telenor selv, mobilabonnement som benytter seg av Telenor-dekning.

Med full Telenor dekning får du tilgang til et av Norges største mobilnettverk, som betjener både byer, tettsteder og distrikter over hele landet. Du kan holde deg tilkoblet uansett hvor du befinner deg, enten det er i urbane områder eller i mer avsidesliggende områder.

I tillegg til pålitelig dekning kommer abonnement med Telenor-dekning også med en rekke fordeler og tjenester. Dette inkluderer alt fra fri tale, SMS og MMS til gunstige datapakker som passer ditt forbruk.

Med ulike abonnementsalternativer kan du finne det mobilabonnementet som passer best for dine behov, enten du er en superbruker som er stadig på farten, eller en mer sporadisk bruker som primært trenger tilgang til nettet for å sjekke e-post og sosiale medier.

Ønsker du å sammenligne alle mobilabonnement. Sjekk full oversikt her.

Noen av mobiloperatørene som tilbyr Telenor dekning

Under finner du en liste over mobiloperatører som bruker Telenors nettverk for å tilby mobilabonnement, mobilt bredbånd og bedriftsabonnement.

  1. Telenor
  2. Happybytes
  3. PlussMobil
  4. Saga Mobil
  5. Talkmore
  6. Xplora

Funker Telenor dekning bra der jeg bor?

Telenors mobilnett er utbredt over hele landet og dekker store deler av Norge. Nettverket består av basestasjoner som bruker en blanding av Edge, 4G, 4G+ og etter hvert 5G-teknologi.

Selv om nettverket er omfattende, opplever ikke alle like god dekning overalt. Du kan enkelt sjekke dekningskartet til Telenor for å se hvilken dekning de tilbyr i ditt område.

Kan det oppstå feil eller problemer med Telenor dekning?

Faktorer som vind, værforhold, ødelagt elektronikk og andre forhold føre til feil som resulterer i problemer som nedetid eller forstyrrelser i Telenors dekning. Husk at du alltid kan sjekke feilmeldinger inne på Telenors egne nettsider.

Få mer ut av ditt mobilabonnement med dobbel data

Ønsker du å få mest mulig ut av mobilabonnementet ditt samtidig som du nyter godt av TV- og internettjenester? Med dobbel data inkludert i abonnementet kan du dra nytte av en rekke fordeler som gjør din digitale opplevelse enda bedre, uten at det koster deg ekstra.

Ved å samle TV og/eller internett og mobil hos én operatør får du automatisk dobbel data lagt til hver måned på ditt mobilabonnement, uten at prisen endres.

Dette betyr at hvis du for eksempel har 8 GB i dag, vil du ha hele 16 GB å rutte med hver måned fremover, uten ekstra kostnader.

Optimal utnyttelse av data med data rollover

Mobilabonnement med data rollover gir deg en enda større fleksibilitet og verdi ut av din mobilplan. Data rollover lar deg beholde ubrukt data fra en måned til neste, slik at du kan få mest mulig ut av ditt månedlige dataforbruk.

Dette betyr at hvis du ikke bruker opp all dataen din i løpet av en måned, vil den ubrukte dataen automatisk rulles over til neste måned. Slik får du muligheten til å bruke dataen du har betalt for, uten å føle deg stresset for å bruke den opp før slutten av faktureringsperioden.

Data rollover gir deg også en ekstra trygghet dersom du forventer å bruke mer data enn vanlig i en kommende måned. Du kan enkelt spare opp ubrukt data fra tidligere måneder og bruke den ekstra dataen når behovet oppstår. Dette gjør det enklere å tilpasse ditt dataforbruk etter dine behov og aktiviteter, uten å måtte bekymre deg for å gå over kvoten.

Med Telenors pålitelige mobilnettverk kan du være sikker på at den rollover-dataen du har akkumulert vil være tilgjengelig når du trenger den som mest. Enten du er på farten, på jobb eller hjemme, kan du stole på at du har tilgang til nettet når du trenger det.

Roaming i EU/EØS-området

Hvis mobiloperatøren din fremhever muligheten til fri bruk av mobilabonnementet ditt i hele EU/EØS-området på samme måte som i Norge, er det ingen spesiell grunn til å bli imponert. Dette gjelder nemlig for alle operatører i regionen.

I 2017 ble et EU-direktiv vedtatt som bekreftet denne ordningen. Ifølge dette direktivet kan du ringe, sende tekstmeldinger, bilder og surfe til de samme prisene uansett hvor i EU/EØS-området du befinner deg.

EU hadde gradvis arbeidet seg frem mot denne ordningen ved først å innføre fri tale, deretter meldinger, og til slutt bruk av mobildata. Dette førte til en betydelig økning i bruken av mobildata i utlandet blant norske brukere.

Ofte stilte spørsmål