Mobilabonnement med Ice dekning

NiceMobil 5 GB

Nice mobil logo
5 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

NiceMobil 12 GB

Nice mobil logo
12 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

IceUng 10 GB

Ice mobilabonnement
10 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Familiefaktura

NiceMobil 15 GB

Nice mobil logo
15 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

IceUng 20 GB

Ice mobilabonnement
20 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Familiefaktura

Ice 10 GB

Ice mobilabonnement
10 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Familiefaktura

IceUng 30 GB

Ice mobilabonnement
30 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Familiefaktura

Ice 20 GB

Ice mobilabonnement
20 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Familiefaktura
Ingen

Mobilabonnement med Ice dekning

Å velge riktig mobilabonnement kan være en utfordring, spesielt når det kommer til dekning og pålitelighet.

Ice, eller Ice+, har raskt blitt et populært valg blant nordmenn. Med en dekning som strekker seg over 94 % av landet, tilbyr Ice både 4G- og 5G-nettverk med høy kvalitet.

I denne artikkelen skal vi dykke dypere i Ice og hva de kan tilby sine kunder.

Les mer om Ice her

Er Ice sin dekning god?

Ice-dekning, også kjent som Ice+, dekker nå over 94 % av Norge. For områder hvor Ice-dekning ikke er tilgjengelig, får kundene tilgang til Telia sitt mobilnett. Ice sitt nettverk er bygd på Edge, 3G, og 4G, og er per nå det eneste i Norge som tilbyr samtaler i full HD-kvalitet.

Dette gir en enestående opplevelse for brukerne med krystallklar lyd under samtaler. Med stadig ekspansjon og oppgradering av nettverket, sikrer Ice at flere områder får forbedret dekning og høyere hastigheter. For de som søker pålitelig dekning og høy kvalitet på samtaler, er Ice et fremragende valg.

Les mer: Dekningskart

IceJunior: Perfekt mobilabonnement for barn under 13 år

IceJunior er det ideelle mobilabonnementet for barn under 13 år. Abonnementet inkluderer 1 GB data per måned helt gratis, kostnadskontroll, og et nytt nummer uten ekstra kostnader. Foreldre trenger ikke å være Ice-kunder for å benytte seg av dette tilbudet.

Kostnadskontroll for trygghet

Med innebygd kostnadskontroll, kan barn ikke bruke mobilen til tjenester som krever betaling, noe som gir foreldre forutsigbarhet og trygghet når fakturaen kommer. IceJunior lar deg også velge tre valgfrie telefonnummer i Norge som barnet kan ringe til uten begrensninger på innkommende samtaler. Om tre nummer er for lite, kan du enkelt oppgradere til IceJuniorPluss for mer fleksibilitet.

Fri tale og enkelt oppsett

IceJunior inkluderer fri tale, slik at barnet kan ringe fritt til alle norske nummer for kun 50 kroner per måned, samtidig som kostnadskontrollen er aktiv. Dette sikrer at barna kan holde kontakt uten bekymring for uventede kostnader.

Begrensninger og oppgradering

Vær oppmerksom på at IceJunior og IceJuniorPluss ikke fungerer i utlandet. Hvis du planlegger å reise og trenger at barnet har en mobil som kan brukes utenlands, kan du enkelt oppgradere til et av Ice sine ordinære mobilabonnement.

Det rimeligste alternativet gir 1 GB for bare litt over hundre kroner per måned. Når du er tilbake i Norge, kan du velge å bytte tilbake til IceJunior eller IceJuniorPluss, siden Ice ikke har bindingstid på sine mobilabonnement.

IceJunior gir deg som forelder trygghet og kontroll, samtidig som barna får den mobilopplevelsen de trenger. Med fleksible oppgraderingsmuligheter og enkle kostnadskontroller, er IceJunior det perfekte valget for små mobilbrukere.

Ice-dekning feil og problemer

Opplever du feil eller problemer med Ice sitt mobilnett, kan du enkelt få oversikt på deres driftsmeldingsside. Dette er en effektiv måte å holde seg oppdatert på når det gjelder dekningsbrudd og andre problemer.

Siden oppdateres regelmessig for å gi brukerne den nyeste informasjonen. Ved å følge med på denne siden, kan du raskt få løst eventuelle problemer og sikre at du alltid har tilgang til pålitelig dekning.

Ice jobber kontinuerlig med å forbedre nettverket og å løse eventuelle tekniske utfordringer for å gi kundene en best mulig opplevelse.

IceFamilie: Rimelige priser og ekstra sikkerhet

Med IceFamilie får du mer for pengene når du samler to eller flere mobilabonnementer hos Ice. Denne familiepakken inkluderer trygghetspakken Icetrygg til en lav månedspris. Icetrygg tilbyr beskyttelse som nettslett, trygg netthandel og hjelp ved ID-tyveri, alt inkludert i prisen.

Alle Ice-abonnementer inkluderer Icetrygg når du har to eller flere mobilabonnementer registrert på samme juridiske eier. Dette gjør IceFamilie til et utmerket valg for familier som ønsker å ha abonnement hos Ice.

Den laveste månedsprisen for et Ice-abonnement starter på bare 99 kroner. Med Familieabonnementet får du automatisk Icetrygg, men du kan enkelt deaktivere denne tjenesten via Min Side hos Ice hvis du ønsker det.

Ved å velge IceFamilie, sikrer du ikke bare rimelige mobilabonnementer, men også en ekstra lag med sikkerhet for hele familien.

Les mer: Se oversikt over alle Familieabonnement

Dårlig erfaring med Ice-dekning? Her er valgmulighetene

Hvis du har hatt dårlige erfaringer med Ice-dekningen der du bruker telefonen din, kan det være verdt å vurdere et mobilabonnement som benytter et av de andre mobilnettene i landet.

Både Telia og Telenor tilbyr omfattende dekning og har forskjellige abonnementer som kan passe dine behov. Å bytte til et annet mobilnett kan forbedre din opplevelse og sikre at du har pålitelig dekning uansett hvor du befinner deg.

Det er viktig å undersøke dekningen i ditt område og velge et abonnement som gir deg best mulig mobilopplevelse.

Ofte stilte spørsmål