Mobilabonnement med Telia dekning

Chilimobil 5 GB

Chillimobil mobilabonnement
5 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Fjordkraft 5 GB

Fjordkraft mobil
5 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

OneCall FolkePakka 6 GB

OneCall logo
6 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
Gratis Bank-ID

Chilimobil 15 GB

Chillimobil mobilabonnement
15 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Fjordkraft 10 GB

Fjordkraft mobil
10 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

OneCall FolkePakka 12 GB

OneCall logo
12 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
Gratis Bank-ID

OneCall StudentPakka

OneCall logo
15 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Fjordkraft 15 GB + Storytel

Fjordkraft mobil
15 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
Ingen

Om Telia deking

Er du på jakt etter et mobilabonnement med pålitelig dekning og gode fordeler? Da bør du vurdere mobilabonnement med Telia dekning som gir deg fri tale, SMS og MMS, samt en rekke andre fordeler som passer for hele familien.

Med Telia dekning får du en stabil og pålitelig tilkobling uansett hvor du befinner deg i Norge, og med 5G-dekning er du klar for fremtidens mobilnettverk. Enten du er en lettbruker som kun trenger noen få gigabyte data, eller en superbruker som streamer, gamer og er aktiv på sosiale medier, har Telia abonnementer som passer for deg.

Mobilabonnementene som Telia tilbyr

Telia gir sine brukere valget mellom ubegrenset data eller en fast datamengde hver måned. I tillegg har de et spesielt abonnement for barn under 16 år, noe som blant annet gir foreldre trygghet når fakturaen kommer.

For de som foretrekker en fast datamengde, tilbyr Telia fire alternativer. Uansett hvilket alternativ du velger, får du tilgang til Telias dekning og deres nye 5G-nett. Alle alternativene inkluderer også gratis Bank-ID, Nettslett og fri tale, MMS og SMS.

De fire mobilabonnementene med fast datamengde inkluderer 3 GB, 6 GB, 10 GB og 15 GB i måneden. Hvis disse alternativene ikke passer ditt bruksmønster, tilbyr Telia også et abonnement med ubegrenset data – Telia X Max.

Prisen for ubegrenset data avhenger av ønsket hastighet. Normal hastighet gir deg 15 Mbit/s, rask hastighet gir 150 Mbit/s, mens det beste alternativet, "Telia X Max", gir en hastighet på 1 000 Mbit/s.

Telia familieabonnement

Når hele familien skal ha mobilabonnement, er det som regel ulike behov som må imøtekommes. Noen familiemedlemmer trenger kanskje mer data enn andre, men med familierabatt trenger man ikke å bekymre seg for dette.

Ved å bestille et mobilabonnement som passer best for den som trenger mest data, vil alle familiemedlemmer få det samme Telia-abonnementet, men med en samlet familierabatt. Jo flere medlemmer, desto mer penger kan man spare.

Har du allerede et familieabonnement hos en annen operatør? Da kan du kontakte Telia i dag, så ordner de alt med flyttingen av abonnementet fra din nåværende mobiloperatør. Hos Telia får du også en prøveperiode på to måneder. Hvis du ikke er fornøyd etter prøveperioden, kan du få pengene tilbake.

Les mer: Mobilabonnement for familie

Operatører som tilbyr Telia dekning

  • Telia Mobil
  • One Call
  • MyCall
  • Chili Mobil
  • Fjordkraft
  • Phonero (kun bedrift)

Har Telia god dekning over hele Norge?

Telia har etablert sitt mobilnett nasjonalt, og tilbyr utvilsomt god dekning på de aller fleste steder steder i Norge. Deres basestasjoner er utrustet med teknologier som Edge, 3G, 4G, 4G+ og i enkelte områder, helt opp til 5G.

Du kan enkelt besøke Telias dekningskart for å vurdere Telias dekning der du befinner deg.

Telia tilbyr data rollover

Data Rollover er en fantastisk funksjon som gjør mobilabonnementet ditt enda mer fleksibelt og økonomisk fordelaktig. Har du noen gang irritert deg over å kaste bort ubrukt data ved slutten av måneden? Med Data Rollover er dette nå en saga blott.

Med Data Rollover kan du enkelt ta med deg ubrukt data fra en måned til neste måned. Så hvis du for eksempel har et abonnement med en fast datamengde, men ikke bruker all dataen din den ene måneden, vil den ubrukte dataen automatisk rulles over til neste måned. Dette betyr at du får mer for pengene dine og kan bruke dataen din mer effektivt.

Les mer: Mobilabonnement med data rollover

Telia dekning i utlandet

Du kan trygt aktivere roaming når du bruker et Telia-abonnement i EU/EØS, Storbritannia og Sveits. Med Roam Like Home, som er inkludert i alle Telias mobilabonnement, kan du bruke mobilen din som om du var hjemme, uten ekstra kostnader, i hele EU/EØS.

Slik finner du beste abonnement med Telia dekning

Når det gjelder å finne det beste Telia-abonnementet for dine behov, er det flere faktorer du bør vurdere for å sikre at du får mest mulig ut av mobilavtalen din. Her er noen tips for å hjelpe deg med å finne det perfekte abonnementet:

Vurder ditt bruksmønster

Start med å analysere hvordan du bruker mobilen din. Trenger du mye data for streaming og gaming, eller er du en lettbruker som kun trenger grunnleggende tilkobling? Vurder også hvor mye du ringer og sender meldinger.

Dekningsbehov

Sjekk dekningen der du bor, jobber og ferdes ofte. Telia har et omfattende nettverk som dekker store deler av Norge, men det kan være lurt å dobbeltsjekke spesielt om du befinner deg mye utenfor de større byene.

Se på tilbudene

Telia tilbyr ulike abonnementer som passer forskjellige behov. Fra Telia X Max med ubegrenset data til Telia X Start for de som trenger mindre datapakker. Sammenlign prisene, inkluderte fordeler og datapakker for å finne det som passer best for deg.

Spesielle behov?

Har du spesielle behov, som for eksempel et abonnement for barn under 16 år eller et behov for å inkludere flere enheter med ekstra SIM-kort? Sjekk om Telia tilbyr spesialabonnementer eller tilleggstjenester som dekker dine behov.

Ekstrafordeler

Se etter ekstrafordeler som Telia tilbyr, for eksempel Data Rollover som lar deg ta med deg ubrukt data til neste måned, eller inkludert bruk i EU/EØS-landene uten ekstra kostnad.

Hvordan bytte til Telia?

Å bytte mobiloperatør er faktisk enklere enn mange tror, og du kan gjøre det selv på nettet med noen få enkle trinn. I dagens digitale æra kan det gå svært raskt å bytte mobilabonnement og begynne å bruke en ny operatør, spesielt hvis du velger å bruke eSIM.

Slik bytter du fra din nåværende mobiloperatør til Telia:

Velg ditt ønskede abonnement

Finn det abonnementet som passer dine behov, enten det er et abonnement med ubegrenset data eller et abonnement med fast datamengde.

Du kan beholde ditt eksisterende nummer eller få et nytt, kostnadsfritt, når du bestiller.

SIM-kort

Du kan velge mellom et fysisk SIM-kort eller eSIM. Med eSIM kan du komme i gang ekstra raskt.

Ta i bruk abonnementet

Telia tar seg av alt når det gjelder overføring fra din gamle operatør, og vil gi deg beskjed når alt er klart for bruk.

Ofte stilte spørsmål