Chilimobil

Etablert i Norge i 2011, har Chilimobil vokst til å bli en anerkjent aktør i telekombransjen med en visjon om rimelige og brukervennlige abonnementer. Med et konstant fokus på innovasjon, sikter selskapet mot å være bransjeledende innen teknologi og tjenester.

Chillimobil mobilabonnement

Mobilabonnement har ingen samarbeid med Chilimobil

Sist oppdatert fredag 22. desember 2023 kl. 09:46

Chilimobil Kontant

0 GB
Maks hastighet
0 min
0 SMS
EU/EØS Roaming
Data rollover

Chilimobil 0,5 GB

0.5 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Chilimobil 2 GB

2 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Chilimobil 5 GB

5 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Chilimobil 15 GB

15 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Chilimobil 20 GB

30 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Chilimobil Fri Data Standard

Fri data
20 Mbit/s
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Chilimobil Fri Data Max

Fri data
200 Mbit/s
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Chilimobil erfaring og beskrivelse

Chilimobil ble etablert i Norge i 2011, og har siden den gang vokst til å bli en anerkjent aktør i telekombransjen. Selskapet startet sin reise med en visjon om å tilby rimelige og brukervennlige mobilabonnementer som møter kundenes behov.

Chilimobil har alltid hatt fokus på innovasjon og utvikling, og har som mål å være ledende innen teknologi og tjenester i bransjen.

Mobilabonnementer hos chilimobil

Chilimobil tilbyr et bredt utvalg av mobilabonnementer for å tilfredsstille ulike behov hos kundene. Abonnementene inkluderer både vanlige tale- og datapakker, samt spesialtilpassede abonnementer for bestemte bruksmønstre.

Dette er felles for alle mobilabonnementer hos Chilimobil:

Data rollover

Data rollover handler om at du kan føre over ubrukt data fra en måned til den neste måneden, uten å betale noe ekstra for dette. Slik klarer du å tilpasse databruken din fra måned til måned. For eksempel hvis du sitter på hjemmekontor en dag, vil du spare opp en del data, noe som kan være gunstig dersom du skal være ei uke på hytta den neste uka.

Datakontroll

Med datakontroll vil du oppnå en bedre oversikt over datamengden som du bruker hver eneste måned. Etter hvert som månedene går kan det jo være at du ser at du ikke har behov for datamengden du betaler for. Da kan det være bedre å bytte til et mer passende mobilabonnement.

Gratis bankID

Med abonnement hos Chilimobil vil du også få gratis bankID, uavhengig av hvilket abonnement du velger å gå for. På denne måten slipper du å betale for hver gang du skal bruke bankID, selv når du velger det billigste mobilabonnementet.

Bruk telefonen som hjemme i EU/EØS

Du har sikkert hørt begrepet "Roam like home" før? Dette betyr at du kan bruke mobilen på samme måte i Norge, selv om du er i utlandet innenfor EU/EØS, uten å måtte bekymre deg for summen på den påfølgende fakturaen.

5G

Chilimobil tilbyr 5G abonnement til deg som privatkunde. Med Telia dekning og 5G får du en raskere dekning, også på reise i utlandet.

Ingen bindingstid

De aller fleste mobilabonnementene til Chilimobil kommer uten bindingstid. Derfor kan du fritt bytte mellom de ulike abonnementene hvis du finner ut at et annet abonnement passer bedre for deg.

Mobilabonnement for hele familien

Hos Chilimobil kan du bestille mobilabonnement for hele familien din. På selskapets hjemmeside kan du legge til flere abonnement og nummerne til resten av familien.

Ved å bruke MinChili-appen kan du både administrere, endre og holde en komplett oversikt over familiens abonnement. Du får også en samlet regning som inkluderer alle familiemedlemmene.

Via appen kan du samtidig bytte abonnement på en effektiv måte, bestille datapakker, holde oversikt over forbruk og endre eller legge til tjenester.

Tilleggstjenester

Chilimobil ønsker å være en helhetlig leverandør av kommunikasjonstjenester og tilbyr derfor en rekke tilleggstjenester til sine kunder. Dette er noen av disse:

Mobilforsikring - Chilimobil tilbyr en omfattende mobilforsikring som dekker skade, tyveri og tap av mobilen.

Ekstra SIM-kort - Kunder kan bestille ekstra SIM-kort til å bruke i nettbrett, smartklokker eller andre enheter som krever mobildata.

Chilimobil har også gode roamingavtaler, slik at kundene kan bruke mobilen i utlandet til rimelige priser.

Bedriftsabonnement

Hos Chilimobil får du skreddersydde løsninger for bedriftskunder, med bedriftsabonnementer som inkluderer alt fra enkle tale- og datapakker til mer omfattende løsninger. Bedriftskunder kan også dra nytte av Chilimobils kundeservice og tekniske support, samt tilgang til en egen bedriftsportal for administrasjon av abonnementer og tjenester.

Få tilbud på bedriftsabonnement fra flere aktører

Kundeservice

Mobiloperatøren legger stor vekt på å yte god kundeservice, og har derfor et dedikert team som er tilgjengelig for å hjelpe kundene med spørsmål og problemer. Kundeservicen kan kontaktes via telefon, e-post og chat, og har som mål å løse kundenes henvendelser så raskt og effektivt som mulig.

Kundetilfredshet og anerkjennelse

Takket være sitt fokus på innovasjon, konkurransedyktige priser og god kundeservice, har Chilimobil oppnådd høy kundetilfredshet og mottatt flere utmerkelser i bransjen. Selskapet har blant annet blitt kåret til beste mobiloperatør i flere uavhengige tester og undersøkelser.

Miljøansvar og bærekraft

Chilimobil er opptatt av miljøet og jobber kontinuerlig for å redusere sitt økologiske fotavtrykk. Selskapet har iverksatt tiltak som resirkulering av gamle mobiltelefoner, bruk av miljøvennlige materialer i emballasje og markedsføringsmateriell, og støtte til organisasjoner som arbeider for å beskytte miljøet.

Faktura

Chilimobil har en enkel og oversiktlig fakturaordning for sine kunder. Målet er å gjøre faktureringen så brukervennlig og transparent som mulig, slik at kundene har full kontroll over sine utgifter. Her er noen viktige aspekter ved Chilimobils fakturaordning:

  1. Fakturaen sendes ut månedlig, og fakturaperioden er normalt fra den første dagen i måneden til den siste dagen i måneden. Dette innebærer at kundene betaler for tjenestene de har brukt i løpet av en hel måned.
  2. Chilimobil tilbyr hovedsakelig elektroniske fakturaer for å spare papir og bidra til en mer miljøvennlig drift. Elektroniske fakturaer sendes via e-post og kan også lastes ned fra kundens personlige side på Chilimobils nettside. Om ønskelig, kan kunden be om å motta en papirfaktura mot et gebyr.
  3. Chilimobils fakturaer er utformet for å gi kundene en tydelig og detaljert oversikt over deres forbruk og kostnader. Fakturaen inneholder informasjon om abonnementskostnader, eventuelle tilleggstjenester, samt forbruk av tale, SMS, MMS og data som ikke dekkes av abonnementet.
  4. Betalingsfristen for fakturaen er normalt 14 dager fra fakturadato. Det er viktig å betale fakturaen innen fristen for å unngå purringer og eventuelle gebyrer.
  5. Chilimobil tilbyr også muligheten for automatisk trekk av fakturabeløpet fra kundens bankkonto. Dette kan opprettes ved å inngå en avtale om avtalegiro eller ved å bruke tjenester som bankID for å autorisere betalingen. Dette gjør betalingsprosessen enklere og mer effektiv for kunden.
  6. Hvis kundene har spørsmål om fakturaen eller oppdager feil i faktureringen, kan de kontakte Chilimobils kundeservice for hjelp og veiledning. Kundeservicen vil hjelpe kundene med å løse eventuelle problemer og sørge for at faktureringen er korrekt.

Oppdager du en feil hos oss, må du mer enn gjerne henvende deg til kontakt@mobilabonnement.no, og vi vil sørge for å rette opp feilen innen 24 timer.