Om Mobilabonnement.no

Mobilabonnement.no eies og driftes av Bedriftsabonnement AS med org nr: 930 212 679

Mobilabonnement.no er en gratis online tjeneste som lar deg finne det billigste mobilabonnementet, eller det mobilabonnementet som passer best ut fra dine behov.

Mobilabonnement.no er ikke et teleselskap som selger mobilabonnementer, men vi gir informasjon og rådgivning om mobilabonnement fra størstedelen av norske teleselskaper.

Oppdager du en feil på hjemmesiden, må du mer enn gjerne henvende deg til kontakt@mobilabonnement.no, og vi vil sørge for å rette opp feilen innen 24 timer.

Slik oppdaterer vi prisene

Prisene hentes direkte fra mobilselskapenes egne hjemmesider i takt med at prisene endrer seg. Dette skjer blant annet i samarbeid med enkelte av mobilselskapene. Det må derimot tas forbehold mot at feil kan forekomme.

Hvordan kan denne tjenesten være gratis?

Mobilabonnement.no er hverken støttet eller finansiert av eksterne interessenter, og vi etterstreber å forbli en så uavhengig aktør som mulig. Derfor gir vi også alle norske mobilselskaper muligheten for å være på siden gratis. Vi tilbyr derimot alle selskapene å få en «Bestill-knapp», logo i farge, beskrivelse av abonnementet, samt link til deres hjemmeside mot at selskapet betaler oss en fast pris pr. kunde som sendes videre fra sammenligningstjenesten.

Inntektene herfra går bl.a. til at vi løpende kan vedlikeholde og oppdatere hjemmesiden, så vi kan tilby den best mulige opplevelsen til våre brukere.

Slik beregnes abonnementsprisene

Prisene på mobilabonnementene er den månedlige pris inkl. taletid og data. Her tas det høyde for ekstra tjenester, datapakker og basispriser.

Spørsmål/forslag til tjenesten

Vår sammenligningstjeneste er laget med formålet om å gjøre det lettere for forbrukeren å ta et informert og opplyst valg om hvilket mobilabonnement som passer best ut fra den enkeltes behov. Derfor setter vi også stor pris på eventuelle kommentarer til vår tjeneste. Skriv til oss på kontakt@mobilabonnement.no og så tar vi kontakt fortløpende.

Om oss

Kontakt

Hvis du har spørsmål om hjemmesiden vår, kan du kontakte oss på følgende informasjon.

Selskap: Bedriftsabonnement AS

Adresse: Sandakerveien 138, 0484 Oslo

E-post: kontakt@mobilabonnement.no