Happybytes

Stiftet i 2019 og basert på Telenor sitt nettverk, er Happybytes en innovativ mobiloperatør som sikter mot enkel, transparent og rimelig mobilbruk. Med attraktive priser, fleksible abonnementer og kundefokus, har de blitt et foretrukket valg for mange nordmenn.

Happybytes Mobilabonnement

Mobilabonnement har ingen samarbeid med Happybytes

Sist oppdatert fredag 22. desember 2023 kl. 09:44

HappyBytes Flex

0 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming

HappyBytes 2 GB

2 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming

HappyBytes 10 GB

10 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming

HappyBytes 1 om dagen

30 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming

HappyBytes 30 GB

30 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming

HappyBytes FriData+

108 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming

Happybytes erfaring og beskrivelse

Happybytes er en relativt ny og innovativ mobiloperatør som har som mål å gjøre mobilbruk enklere, mer transparent og rimelig for alle. Selskapet ble stiftet i 2019 og er en mobiloperatør som benytter seg av Telenor sitt mobilnett.

Med en kombinasjon av konkurransedyktige priser, fleksible abonnementer og en kundeorientert tilnærming, har Happybytes blitt et populært alternativ for mange nordmenn som ønsker en bedre mobilopplevelse.

Sammenlign alle mobilabonnement i Norge

Eierskap og bakgrunn

Happybytes er et norsk selskap med hovedkontor i Oslo. Selskapet ble grunnlagt av en gruppe erfarne telekomprofesjonelle som delte en visjon om å revolusjonere mobilbransjen. Blant grunnleggerne finner vi tidligere ledere og nøkkelpersoner fra store telekomselskaper, som har satt sammen sin ekspertise for å skape et mobilabonnement som virkelig skiller seg ut.

Mobilabonnementer hos Happybytes

Happybytes tilbyr et bredt spekter av mobilabonnement som passer for ulike behov og budsjetter. Hovedfokuset er å gi kundene mest mulig verdi for pengene, samt enkel og forståelig prisstruktur.

Alle mobilabonnement som tilbys, kommer med ubegrenset bruk av SMS, MMS og tale i Norge og EU/EØS. Det er heller ingen bindingstid, og du får fri bruk av BankID hos Happybytes. I tillegg tilbyr Happybytes mobilt bredbånd uten fast avgift.

Disse mobilabonnementene kan du velge mellom hos Happybytes:

0 GB data inkludert til 70 kr per måned

Dette er et flex abonnement hvor du bare betaler for det du faktisk benytter hver måned. På denne måten kan du tilpasse abonnementet ditt basert på eget forbruk, og likevel ha full kontroll på hvor mye du bruker på MinSide. I tillegg får du fri bruk av tale, MMS og BankID inkludert i prisen du skal betale.

2 GB data om dagen inkludert

Dette er et abonnement som passer for deg som bruker noe data hver måned. Dette abonnementet kommer med 2 GB data inkludert, og all data som ikke blir brukt, blir med videre til neste måned.

Derfor, vet du at du bruker lite data, og samtidig vil ha et billig og enkelt mobilabonnement, så er dette et mobilabonnement for deg. Skulle du bruke hele den inkluderte datamengden, kan du enkelt og effektivt bestille en rekke datapakker.

10 GB data inkludert

Dette abonnementet kommer med 10 GB data inkludert, og også her blir ubrukt datamengde overføres til påfølgende måned uten at det koster deg noe.

Dette er et mobilabonnement som passer for deg som bare trenger et middels dataforbruk, og som vil ha et billig og enkelt mobilabonnement. Her kan du også bestille flere datapakker hvis du skulle bruke opp datamengden du har i utgangspunktet.

En om dagen

Dersom du bruker en del data og samtidig vil ha en rimelig pris, er dette et mobilabonnement som passer for deg. Skulle du bruke opp dagsmengden på 1 GB om dagen i abonnementet, trenger du ikke å betale mer, men hastigheten kommer til å bli redusert til 40 kbit/s ut den aktuelle dagen.

Dersom dette ikke er tilstrekkelig med data, kan du aktivere autodata på MinSide.

30 GB inkludert

Dette er også et mobilabonnement som passer for deg bruker en del data, og ønsker en lav pris. Dette er et mobilabonnement som gir deg hele 30 GB data, og ønsker du ytterligere data kan du fylle på med mer mobildata opptil fire ganger per døgn.

Fri data

Dette er et mobilabonnement som passer for deg som er ute etter fri data eller en ubegrenset mengde data i abonnementet. Du betaler ikke mer dersom du overstiger 108 GB, men hastigheten vil bli redusert til 3 Mbit/sekundet.

Likevel kan du surfe på nett som normalt på mobilen og du vil ha full Telenor dekning, i tillegg til fri bruk av SMS, MMS og tale.

Sammenlign mobilabonnement med fri data

Happybytes Faktura

Happybytes tilbyr en enkel og oversiktlig faktura som gjør det lett å holde styr på mobilkostnadene. Fakturaene sendes ut månedlig og inneholder en detaljert oversikt over alle kostnader knyttet til abonnementet, samt eventuelle tilleggstjenester som er bestilt.

Kunden har også mulighet til å velge mellom å motta fakturaen på e-post eller via deres personlige Minside på Happybytes' nettside.

Fakturaene er delt opp i følgende kategorier:

  • Abonnementsavgift: Den faste månedlige kostnaden for ditt valgte abonnement.
  • Trafikkforbruk: Kostnader knyttet til tale, SMS og data som overstiger inkluderte mengder i abonnementet, eller bruk utenfor Norge.
  • Tilleggstjenester: Kostnader for eventuelle ekstra tjenester som du har bestilt, for eksempel forsikring, ekstra data eller lignende.
  • Rabatter og kreditter: Eventuelle rabatter eller kreditter som er knyttet til ditt abonnement eller spesialtilbud.

Kunder kan enkelt betale fakturaen via bankoverføring, kredittkort eller gjennom deres personlige Minside. Happybytes tilbyr også muligheten til å dele opp betalingen i mindre avdrag dersom dette er ønskelig.

Kundeservice hos Happybytes

Happybytes legger stor vekt på å tilby en fremragende kundeserviceopplevelse. Kundesenteret består av erfarne og kunnskapsrike medarbeidere som er klare til å hjelpe kundene med alt fra tekniske problemer til spørsmål om fakturaer og abonnementer.

Kundeservice kan kontaktes via telefon, e-post, chat eller sosiale medier, og de streber etter å løse kundenes problemer så raskt og effektivt som mulig.

I tillegg til personlig kundeservice, tilbyr Happybytes en omfattende kunnskapsbase på deres nettside. Her kan kunder finne svar på ofte stilte spørsmål, veiledninger og annen nyttig informasjon relatert til deres mobilabonnement og tjenester.

Oppdager du en feil hos oss, må du mer enn gjerne henvende deg til kontakt@mobilabonnement.no, og vi vil sørge for å rette opp feilen innen 24 timer.