Talkmore

Talkmore er en ledende norsk mobiloperatør som er kjent for sine konkurransedyktige priser, fleksibilitet og fremragende kundeservice. Vi vil utforske selskapets abonnementer, faktureringsmetoder og kundeopplevelse.

Talkmore mobilabonnement

Mobilabonnement har et samarbeid med Talkmore

Sist oppdatert fredag 22. desember 2023 kl. 09:47

Talkmore Forhåndsbetalt

0 GB
Maks hastighet
0 min
0 SMS
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore 1 GB

1 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore 2 GB

2 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore 6 GB

6 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore 12 GB

12 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore Familie 4 GB

4 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore 20 GB

20 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore Ubegrenset 15Mbit/s

Fri data
15 Mbit/s
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore Familie 8 GB

8 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore Ubegrenset Maksimal

Fri data
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore Familie 15 GB

15 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore Familie 35 GB

35 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore Familie 60 GB

60 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore Familie Ubegrenset

Fri data
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Talkmore erfaring og beskrivelse

Talkmore er en populær norsk mobiloperatør kjent for å tilby gode priser, fleksible abonnementer og god kundeservice. Her skal vi ta en nærmere titt på Talkmore, deres ulike abonnementer, fakturaordningen og deres kundeservice.

Talkmores historie og vekst

Talkmore ble etablert i 2004 og har siden den gang utvidet sitt tilbud og vokst til å bli en av Norges ledende mobiloperatører. Selskapet har fokusert på å tilby enkle og kostnadseffektive løsninger for mobilkommunikasjon, og har gjennom årene utviklet en lojal kundebase.

I 2007 ble Talkmore kjøpt opp av Telenor. Dette samarbeidet har gitt Talkmore tilgang til Telenors omfattende nettverk og ressurser, noe som har styrket deres posisjon i det norske markedet.

Talkmore mobilabonnement

Hos Talkmore kan du velge mellom en rekke forskjellige mobilabonnement med garantert full Telenor dekning med 4G og 5G.

Er du under 30 år? Talkmore tilbyr alle nye kunder under 30 år 15% i rabatt ved kjøp av enkeltabonnement.

Talkmore Familie

Hos Talkmore får du et mobilabonnement som passer for en hel familie, dette abonnementet heter Talkmore Familie. Med dette abonnementet kan hele familien surfe med Talkmore full telenor dekning, samt få data på deling.

Finn mobilabonnement for unge

Ved å besøke Talkmores nettside kan du enkelt og effektivt legge inn antall barn og voksne for å justere prisene og datamengden etter antall. Slik blir det mer smidig å finne det abonnementet som man vil ha, samt at man får en bedre oversikt over prisene.

Med et familieabonnement kan man også velge ulike abonnement med fri data til en fast pris fordelt på minst to personer.

Sammenlign familieabonnement

I tillegg får du alltid:

Fri tale, SMS og MMS

Fri tale, SMS og MMS gjelder både i hele Norge og EU/EØS, og handler om at du kan ringe og tekste så mye du vil uten at du må betale ekstra for det.

Data rollover

Med data rollover inkludert i abonnementet kan overføre ubrukt data fra en måned til den neste måneden, uten å betale for dette. Dersom du bare bruker halve datamengden av det du har inkludert i abonnementet ditt, vil resterende dermed overføres til neste måned. Husk at data rollover ikke gjelder på ubegrenset data.

Fri bruk i EU/EØS

Dette dreier seg om at du kan bruke mobilen helt likt som hjemme i Norge, selv utenlands innenfor EU/EØS. Dette betaler du ingenting ekstra for. Du kan derfor benytte deg av de samme tjenestene uansett hvor du er mellom landegrensene som Talkmore-kunde.

Datakontroll

Denne tjenesten tilbys automatisk med privat mobilabonnement for Talkmore-kunder. Datakontroll handler om at man ved oppbrukt datamengde får en redusert hastighet til 128 kbit/s.

Slik vil du alltid ha kontroll på databruken din, og eventuelt kjøpe ytterligere med data dersom du ser at du trenger det.

Alltid lave priser

Talkmore kommer med et tydelig budskap, du vil alltid få tilbud om lave priser.

Får oppdatert prisliste fra Talkmore kan du sjekke øverst på denne siden.

Husk å sjekke flere ulike alternativer før du bestemmer deg for et mobilabonnement. Selv om Talkmore markedsfører seg som Norges beste mobilnett i forbindelse med priser, finnes det mange andre aktører som kan matche prisene deres.

Enkel og oversiktlig faktura

Talkmore tilbyr en enkel og oversiktlig fakturaordning. Kunder mottar månedlige fakturaer via e-post, eller de kan velge å motta fakturaene på papir mot et lite gebyr.

Fakturaen viser en detaljert oversikt over forbruket for den aktuelle måneden, inkludert tale, SMS, MMS og datatrafikk. Dette gir kundene full kontroll over sitt forbruk og gjør det enkelt å holde oversikt over kostnadene.

Talkmore tilbyr også flere betalingsalternativer for å imøtekomme ulike kundepreferanser. Du kan betale fakturaen din via nettbank, AvtaleGiro, eFaktura eller ved å benytte et betalingskort. For å hjelpe kunder med å holde seg innenfor sitt budsjett, tilbyr Talkmore også en kostnadskontrollfunksjon.

Denne funksjonen lar kundene sette en månedlig grense for ekstra kostnader, for eksempel datatrafikk utover inkludert mengde. Når grensen er nådd, vil kunden motta en SMS-varsel og muligheten til å kjøpe ekstra datapakker om ønskelig.

Kundeservice hos Talkmore

Talkmore er kjent for å tilby god kundeservice og er opptatt av å hjelpe kundene sine med eventuelle spørsmål eller problemer. Kundeservice er tilgjengelig via telefon, e-post og chat, og har som mål å løse alle henvendelser så raskt og effektivt som mulig.

I tillegg til personlig kundestøtte, tilbyr Talkmore en omfattende kunnskapsbase på sitt nettsted. Her kan kunder finne svar på vanlige spørsmål, veiledninger for feilsøking og tips for å få mest mulig ut av sitt abonnement. Talkmore har også en aktiv tilstedeværelse på sosiale medier og oppdaterer jevnlig sine kanaler med nyttig informasjon og kampanjer.

Hvorfor velge Talkmore?

Talkmore har etablert seg som en ledende aktør innen lavprismarkedet for mobilabonnement, hovedsakelig på grunn av deres priser, fleksible løsninger og høy kundetilfredshet. Selskapet forstår behovet for rimelige mobilabonnementer og tilbyr derfor et bredt spekter av pakker som passer ulike behov og budsjetter.

Talkmores innovative tilnærming til tjenesteyting, som for eksempel deres enkle og oversiktlige nettside, gjør det enkelt for kunder å velge riktig abonnement. Selskapets effektive kundeservice og pålitelige nettverk sikrer også en problemfri opplevelse.

Talkmores kontinuerlige fokus på kundenes behov og ønsker, samt deres konstante forbedring av tjenestene, har sikret selskapets suksess i lavprissegmentet.

Oppdager du en feil hos oss, må du mer enn gjerne henvende deg til kontakt@mobilabonnement.no, og vi vil sørge for å rette opp feilen innen 24 timer.