Mobilabonnement uten kredittsjekk

Ingen

Mobilabonnement uten kredittsjekk

For de som søker mobilabonnement uten kredittsjekk, finnes det flere alternativer tilgjengelige. I denne artikkelen skal vi veilede deg gjennom ulike muligheter slik at du vet hvordan du kan få mobilabonnement uten kredittsjekk.

Hva er kredittsjekk?

En kredittsjekk er en metode for bedrifter og långivere å vurdere din kredittscore og kredittverdighet for å avgjøre om de kan tilby deg kreditt eller abonnementer.

Kreditt omfatter flere aspekter. For eksempel, dersom du bruker fakturabetaling, betaler du etter å ha mottatt varen eller tjenesten, og dette regnes altså som kreditt.

Mobilabonnementer er strukturert slik at du betaler etter at du har brukt tjenesten, noe som innebærer etterskuddsvis betaling i stedet for forhåndsbetaling. Dette gjør at de fleste mobilabonnementer er basert på faktura og kreditt.

Som et resultat av denne strukturen, foretar mobil- og teleselskaper en kredittvurdering når du søker om mobilabonnement. Du kan ha opplevd å bli avvist av en mobiloperatør ved søknad av ulike årsaker, men ofte skyldes dette betalingsanmerkninger eller en lav kredittscore.

Det er mulig å sjekke din kredittscore gratis på nett og samtidig få oversikt over eventuelle aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger knyttet til ditt navn.

Flere alternativer for deg som trenger mobilabonnement uten kredittsjekk

Noen leverandører tilbyr mobilabonnement til kunder uten å gjennomføre kredittsjekk. Vi anbefaler deg å sammenligne ulike alternativer, både med hensyn til pris og vilkår og for å finne det abonnementet som passer best for deg.

Få tilbud på mobilabonnement

Her er noen alternative løsninger for mobilabonnement uten kredittsjekk:

Kontantkort

Kontantkort er tilgjengelig uten behov for kredittsjekk. Med et kontantkort betaler du for bruk på forhånd ved å overføre en sum til kortet. Når du ringer eller sender meldinger, trekkes kostnaden fra beløpet du har på kortet.

Flere leverandører tilbyr dessuten det som kalles laderabatt. Dette innebærer at du får rabatt på SMS og samtaler når du lader kontantkortet med et større beløp.

Les mer: Kontantkort til mobil

Telenor Forskudd

Telenor Forskudd er et annet alternativ. Dette er også et forhåndsbetalt abonnement som tilbyr fri tale og SMS/MMS. Dette er et abonnement uten kredittsjekk som du også kan bruke som vanlig i EU/EØS-landene.

Abonnementet inkluderer data rollover, som betyr at ubrukt data automatisk overføres fra måned til måned. Hele datapakken overføres hvis ingen data er brukt.

Det er imidlertid noen begrensninger med dette abonnementet. Det er ikke mulig å ringe eller sende meldinger til utlandet, eller bruke mobilen utenfor EU.

Selv om Telenor ikke gjennomfører en kredittsjekk, vil de likevel undersøke betalingshistorikken din hos Telenor.

Les mer om Telenor for privatkunder her

Talkmore Forhåndsbetalt

Talkmore Forhåndsbetalt

Talkmore mobilabonnement
0 GB
Maks hastighet
0 min
0 SMS
EU/EØS Roaming
Data rollover

Med Talkmore Forhåndsbetalt har du muligheten til å enkelt fylle på abonnementet ved hjelp av Vipps via appen. Som navnet antyder, betaler du på forhånd.

Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS i både Norge og EU/EØS. For bruk av telefonen i utlandet, må du aktivere dette via nettsidene.

Les meg om Talkmore

Nice Mobil

NiceMobil 1 GB

Nice mobil logo
1 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

Nice Mobil er en tjeneste drevet av Ice, som tilbyr mobilabonnement uten kredittsjekk. Alle mobilabonnement hos Nice Mobil må betales på forhånd.

For å gå i gang med Nice Mobil, laster du ned appen og blir kunde derfra. Betalingen gjør du enkelt med Vipps.

Abonnementene kommer med fri tale, SMS og MMS, samt bruk i EU/EØS-land. I tillegg får du Data Rollover.

OneCall FolkePakka Kontroll

OneCall FolkePakka Kontroll er et forhåndsbetalt abonnement, der du selv velger hvor mye data du ønsker å inkludere. Abonnementet gir deg fri tale, SMS og data med fri fart. Utenfor EU/EØS gjelder egne takster.

For bruk av telefonen i utlandet eller til spesialnumre må du fylle på abonnementet via en egen saldo, tilgjengelig gjennom appen eller din profil på OneCalls nettsider.

Abonnementet tillater overføring av ubrukt data fra måned til måned. Med andre ord, hvis du ikke bruker opp all dataen din en måned, blir den overført til neste måned.

For eksempel, hvis du har et abonnement med 6 GB inkludert, kan du spare opptil 6 GB til neste måned slik at du får mer data.

Les mer om OneCall her

Mycall

MyCall Kontantkort

MyCall Mobilabonnement
0 GB
Maks hastighet
0 min
0 SMS

Mycall har tre ulike abonnementer, alle uten behov for kredittsjekk:

  1. Mycall EU+: Passer for deg som ringer mye til EU-land, USA og Canada.
  2. Mycall Global: Egnet for deg som ringer mye til Afrika, Asia og Midtøsten.
  3. Mycall Norge: Designet for bruk innenfor Norges grenser.

Kort oppsummering

  • Dersom du har betalingsanmerkninger, kan en kredittsjekk resultere i en lav kredittscore, og dermed kan mange mobiloperatører avvise din søknad om mobilabonnement.
  • I dag tilbys det flere alternativer uten behov for kredittsjekk. Du kan for eksempel velge et kontantkort, der du fyller på kortet før bruk.
  • Felles for de ulike abonnementene som tilbys uten kredittsjekk, er at de er forhåndsbetalte. Priser og vilkår varierer, så det anbefales å grundig undersøke dette for å finne det abonnementet som passer best for deg.

Ofte stilte spørsmål