NiceMobil

NiceMobil, underlagt mobiloperatøren Ice, tilbyr en enkel, billig og heldigital mobilabonnementsløsning, med fokus på brukervennlighet og lave priser takket være sitt heldigitale konsept. Kundehenvendelser håndteres digitalt, garanterer likevel en trygg og kvalitetsrik opplevelse til fast lav pris.

Nice mobil logo

Mobilabonnement har ingen samarbeid med NiceMobil

Sist oppdatert fredag 22. desember 2023 kl. 09:45

NiceMobil 1 GB

1 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

NiceMobil 5 GB

5 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

NiceMobil 12 GB

12 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

NiceMobil 15 GB

15 GB
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover

NiceMobil erfaring og beskrivelse

NiceMobil er en norsk merkevare underlagt det ledende norske mobilselskapet Ice, som tilbyr et bredt utvalg av mobilabonnementer, gode priser og en førsteklasses kundeservice. Med en raskt voksende kundebase og tilfredse kunder, har NiceMobil raskt blitt en favoritt blant nordmenn.

I denne artikkelen Skal vi ta for oss blant annet NiceMobils bakgrunn, eierskap, mobilabonnementer, fakturaordning og kundeservice.

Bakgrunn

NiceMobil ble etablert i 2020 med en visjon om å skape en mobiloperatør som kombinerer konkurransedyktige priser, enkle abonnementsløsninger og med en kundeservice i toppklasse, har NiceMobil vokst til å bli en sterk konkurrent i det norske markedet.

Fra begynnelsen har NiceMobil hatt et sterkt fokus på kundeopplevelse og har kontinuerlig jobbet med å forbedre sine tjenester og produkter.

Heldigitalt

NiceMobil er et heldigitalt telefonselskap, dette gjelder også for kundehenveldelser. Du kan likevel være trygg på at du får den hjelpen du trenger, til den faste lave prisen.

Det at selskapet opererer heldigitalt er en av de største årsakene til at de kan tilby så lave priser som det de gjør.

Eierskap

NiceMobil er et privat eiet selskap, hvor majoriteten av eierne er de opprinnelige gründerne som startet selskapet.

Siden oppstarten har NiceMobil mottatt investeringer fra en rekke ulike investorer, som har bidratt til å styrke selskapets posisjon i markedet. Med et sterkt fokus på bærekraft og etiske prinsipper, er NiceMobil opptatt av å være en ansvarlig aktør i bransjen og legger vekt på å ta miljøvennlige og sosialt ansvarlige valg.

Sammenlign mobilabonnement

Mobilabonnement fra NiceMobil

NiceMobil tilbyr en rekke mobilabonnementer som er tilpasset ulike behov og bruksmønstre.

Du kan alltid se oppdaterte priser fra Nicemobil øverst på denne siden.

Husk at det foreligger egne priser utenfor EU, samt på skip og fly. Samtidig er disse tingene inkludert på alle mobilabonnement hos NiceMobil:

Fri tale, SMS OG MMS

Uansett hvilket mobilabonnement du velger hos NiceMobil, kan du ringe og sende meldinger så mye du ønsker. Dersom du skal ringe og sende meldinger fra Norge til EU/EØS vil det være egne priser som gjelder for deg.

Fri bruk i EU

Befinner du deg i et annet land innenfor EU/EØS? Da kan du bruke telefonen akkurat som i Norge. Du kan ringe, sende meldinger, og bruke nett uten å betale noe ekstra for det. Dersom du ønsker mer informasjon om dette, kan du besøker NiceMobil sine nettsider.

Ingen bindingstid

Alle abonnement hos NiceMobil kommer uten bindingstid. Dessuten er alle mobilabonnement forhåndsbetalte og beløpet man må betale blir trukket automatisk i begynnelsen av hver måned.

Dermed slipper NiceMobil å foreta en kredittsjekk av deg som kunde, og du vil heller ikke motta noen faktura på grunn av forhåndsbetalingen.

Data rollover

Alle abonnement hos Nicemobil kommer med data rollover inkludert. Dette handler om at mengden data du har inkludert i abonnementet, men som du ikke har brukt, blir overført til neste måned.

Med data rollover får du altså ekstra data som du kan benytte deg av i påfølgende måned, så lenge du ikke brukte opp all datene forrige måned. Du slipper å betale for dette, og det kan vise seg å være veldig gunstig dersom du bruker ulik mengde data fra måned til måned.

Selv om du har data rollover inkludert i mobilabonnementet ditt, kan det være smart å skaffe seg en oversikt over hvor mye data du bruker for hver måned. En slik oversikt får du når du benytter deg av NiceMobil-appen.

Slik finner du raskt ut om du har et abonnement som egentlig egner seg for dine vaner og forbruk. Kanskje må du bytte mobilabonnement?

Faktura fra NiceMobil

NiceMobil har en enkel og transparent fakturaordning, hvor kundene får én samlet faktura for alle sine tjenester hver måned. Fakturaen inneholder en oversiktlig og detaljert spesifikasjon av forbruket, slik at det er enkelt for kunden å følge med på sitt eget forbruk.

Fakturaen kan betales på flere måter, som for eksempel via nettbank, Vipps, eller direkte fra kundens bankkonto gjennom en AvtaleGiro. For å gjøre det enklere for kundene, tilbyr NiceMobil også muligheten for e-faktura, slik at fakturaen sendes direkte til kundens nettbank.

Kundeservice hos NiceMobil

NiceMobil legger stor vekt på å tilby en førsteklasses kundeservice. De har et dedikert kundeserviceteam som er tilgjengelig på e-post og chat.

Selskapet tilbyr også en omfattende kunnskapsbase på nettsiden, hvor kundene kan finne svar på vanlige spørsmål og utføre enkle feilsøkinger selv.

NiceMobil er opptatt av å være tilgjengelig og imøtekommende for sine kunder, og deres kundeserviceteam er trent i å hjelpe kundene med alle spørsmål og problemer de måtte ha. Dette gjenspeiles i deres høye kundetilfredshets-vurderinger og positive omtaler fra kundene.

Driftsmeldinger

Ved å gå til hjemmesiden til NiceMobil kan du finne en funksjon som heter driftsmeldinger. Her får du oppdateringer dersom det skulle oppstå en feil eller viktig informasjon. Et eksempel kan være dersom det har forekommet noen tekniske feil i appen som gjør at det blir vanskelig å bestille tjenester eller i det hele tatt og logge seg inn.

I slike tilfeller kommer NiceMobil sin tekniske avdeling til å gjøre alt i sin makt for å fikse feilen, samtidig som du kan holde deg oppdatert på driftsmeldinger. En driftsmelding kan også være en beskjed om at det har vært svindelforsøk og spredning av datavirus på sms. Dette kan nemlig forekomme.

Her vil du få en melding om å være forsiktig med å trykke på lenker i meldinger som blir sendt ut av upålitelige aktører.

Oppdager du en feil hos oss, må du mer enn gjerne henvende deg til kontakt@mobilabonnement.no, og vi vil sørge for å rette opp feilen innen 24 timer.