Din søgning gav 0 resultater
Laveste pris
  • Laveste pris
  • Mest valgte

Ingen mobilabonnement ble funnet.

Henter priser ...

Få et mobilabonnement med fri data og fri tale i utlandet

De fleste mobilleverandører tilbyr i dag muligheten til å ringe i mesteparten av Europa, som et resultat av de nye EU-roaming reglene.
Når du er online og surfer på internett kan det fort bli dyrt hvis du bruker data utover det som er inkludert i abonnementet ditt. Det er mange selskaper som dekker data i Europa. Eksempelvis har flere mobilselskaper begynt med “roam like home”, som innebærer at du kan bruke data i Europa til samme priser som i Norge.

Hvor mye data trenger du?

Kjenn forbruket ditt, finn den beste pakken med data i utlandet, og du kan lene deg tilbake og nyte ferien på samme måte som om du var hjemme uten å måtte bekymre deg for dyre avgifter og lignende.
Hvis du ikke har tilgang til fri data gjennom leverandøren din i utlandet, så skal du være forsiktig og oppmerksom på hva prisene er. Ofte kan et videoklipp du laster ned koste deg over 100kr, da teleselskapene tar priser for antall minutter det tar å lastet ned i MB-data.

Vær oppmerksom på mobilabonnementet ditt

Hvis du skal sjekke et event, et innlegg eller noe annet på nettet mens du er i utlandet, vær sikker på at du vet hva prisen for det blir. Da er nok det beste å velge et mobilabonnement med fri data tilgjengelig i det landet du befinner deg i. Her er det mange alternativer, så du kan få det abonnementet med ønsket mengde data som passer til deg.