Slik velger du det riktige mobilabonnement

Lise-lotte Jakobsen 31. oktober, 2017
find det rigtige mobilabonnement

Når du velger et mobilabonnement, er det noen ting å ta hensyn til, slik at du kan få et abonnement som passer dine behov, men også budsjettet ditt.

Velg et mobilabonnement for dine spesifikke behov

Hvis du vil ha et mobilabonnement som passer deg må du først og fremst undersøke hva du bruker mobiltelefonen mest til. Det er ikke alle som har samme forbruk når det gjelder bruk av mobiltelefoner. Noen bruker telefonen veldig mye til å surfe på nettet, mens andre mer eller mindre bruker den utelukkende til å ringe.

Eksempelvis hvis du primært bruker telefonen til å ringe, er det helt klart at du skal velge et abonnement med fri tale, eller med et relativt høyt antall timers taletid. Hvis det for eksempel er to eller tre av de samme personene du ringer mye til, og snakker med i telefonen i lengre tid, kan du også vurdere om du skal velge et abonnement der det er mulig å ringe gratis til disse kontaktene. Det finnes faktisk noen leverandører av abonnementer som lar deg ringe gratis til for eksempel to eller tre kontakter som har samme leverandør som du har.

Hvis du på den andre siden er den typen som bruker telefonen mye til å surfe på Internett og dermed bruker mye data, er det tydeligere at mobilabonnementet ditt faller på et av abonnementene hvor du får mye data for pengene dine.

Generelt bør du alltid se på hvilket forbruk du har når du kjøper et nytt mobilabonnement. På den måten er det mye lettere for deg å finne riktig abonnement.

Hold et øye med prisene på mobilabonnementer

Hvis du vil ha et mobilabonnement til den beste prisen, må du sørge for å sammenligne priser på de forskjellige mobilabonnementer, slik at du kan finne stedet hvor du kan få den beste avtalen.

Det er alltid en god ide å sammenligne prisene slik at du kan finne et abonnement som passer godt med forbruksmønsteret ditt, men også passe på at du ikke ender med å betale for noe du ikke bruker.
Her finner du det beste mobilabonnement.