Talkmore Bedrift

Talkmore Bedrift er en norsk mobiloperatør som spesialiserer seg på mobilabonnement og kommunikasjonstjenester for små og mellomstore bedrifter. De tilbyr tilpassede løsninger med fokus på kostnadseffektivitet og høy kvalitet, støttet av Telenors robuste nettverk.

Talkmore bedrift

Mobilabonnement har et samarbeid med Talkmore Bedrift

Sist oppdatert onsdag 17. januar 2024 kl. 21:50

Ved å sende inn skjemaet godtar du at vi lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring. Og at vi kan kontakte deg på telefon og e-post vedrørende personlig tilbud, nyheter og informasjon om våre produkter og tjenester.

Talkmore Bedrift

I begynnelsen av 2021 gikk mobilselskapene Dipper og Talkmore sammen i en fusjon, hvorpå Talkmore Bedrift ble etablert. Tidligere kjent som Dipper, har Talkmore Bedrift gjort seg bemerket ved å vinne EPSI-kåringen seks år på rad, fra 2015 til 2020, noe som understreker deres posisjon som leverandør med de mest fornøyde og lojale kundene i bedriftsmarkedet for mobiltelefoni.

Som et datterselskap av Telenor, tilbyr Talkmore Bedrift skreddersydde mobilabonnementer til små og mellomstore bedrifter, alle med den pålitelige dekningen fra Telenor. De utvider også sitt tilbud til å omfatte bedriftsnett med mobile sentralbordløsninger og en rekke andre tjenester tilpasset bedriftsmarkedet.

For en mer personlig mobilopplevelse, kan du utforske Talkmore Privat på vår nettsider. Her finner du detaljert informasjon om deres private mobilabonnementer, tilleggstjenester og mye mer, alt designet for å imøtekomme dine individuelle behov.

Les mer: Finn et billig mobilabonnement

Nett og Dekning med Bedriftsabonnement fra Talkmore

Har du noen gang lurt på hva som gjør et bedriftsabonnement fra Talkmore til et smart valg? Vel, la meg fortelle deg! Talkmore, som er fullstendig eid av Telenor, har tilgang til det som mange anser som Norges beste mobilnett. Dette gir deg som bedriftskunde en unik fordel.

Dekningsfordelen: Hvorfor Telenor-nettet betyr noe

I Norges kriker og kroker, fra fjell til fjord, står Telenor sitt nettverk sterkt. Et lite kikk på Telenor sitt dekningskart avslører at de har bygget et nettverk som dekker de mest avsidesliggende delene av landet. For en bedrift betyr dette pålitelig kommunikasjon nesten uansett hvor du befinner deg.

Talkmore Bedrift: Mer enn Bare Dekning

Men Talkmore Bedriftsabonnement er mer enn bare dekning. Kundestøtte hos Talkmore er kjent for å være både responsiv og hjelpsom. Det betyr at hvis du støter på utfordringer, er det enkelt å få hjelp. Og la oss ikke glemme de ulike løsningene og mulighetene som er tilgjengelige for bedriftskunder.

Europa-roaming

En av de mest spennende fordelene med Talkmore Bedrift er roaming i hele Europa – og ikke bare i EU/EØS-land. Tenk deg friheten dette gir! Enten du er på forretningsreise i Barcelona eller på et møte i Budapest, vil du kunne bruke mobilen som hjemme, uten å bekymre deg for ekstra kostnader.

Med Talkmore får man fri roaming i hele 16 flere land enn hva konkurrentene tilbyr.

Hvorfor Velge Talkmore Bedrift?

Så, hvorfor skal din bedrift velge Talkmore? Svaret er enkelt:

 1. Overlegen Dekning: Takket være Telenors nettverk kan du stole på solid dekning over hele Norge.
 2. Utmerket Kundeservice: Hurtig og effektiv hjelp når du trenger det.
 3. Fleksibilitet og Valgmuligheter: En rekke løsninger tilpasset din bedrifts behov.
 4. Europa-roaming: Bruk mobilabonnementet ditt fritt i hele Europa.

Som bedriftseier eller ansatt, er kommunikasjon nøkkelen til suksess. Med Talkmore Bedriftsabonnement, er du ikke bare sikret god dekning og service, men også friheten til å jobbe ubekymret over hele Europa. Det er rett og slett en komplett pakke for enhver moderne bedrift som ønsker å holde tritt i en alltid tilkoblet verden.

Talkmore Bedriftsnett

I kjølvannet av sammenslåingen med Dipper, har Talkmore Bedriftsnett cementert sin posisjon som en ledende aktør i SMB-markedet for mobile bedriftsløsninger i Norge. Dette er stor nytt for små og mellomstore bedrifter som søker effektive kommunikasjonsløsninger. La oss dykke dypere inn i hva Talkmore Bedriftsnett tilbyr og hvorfor det kan være en game-changer for din bedrift.

Mobilt Sentralbord

Det som virkelig skiller Talkmore Bedriftsnett fra mengden, er deres mobile sentralbordløsning. Tenk på det som en revolusjon for din bedrifts kommunikasjonsbehov. Dette sentralbordet er designet for å gjøre hverdagen enklere og mer strømlinjeformet for bedrifter som bruker det.

Null Bindingstid og Etableringskostnader

En stor fordel med Talkmore Bedriftsnett er fleksibiliteten det tilbyr. Tjenesten kommer uten bindingstid og etableringskostnader. Dette betyr at små og mellomstore bedrifter kan tilpasse tjenestene sine uten å bekymre seg for lange kontrakter eller skjulte kostnader.

Økonomisk Effektivitet: Lav Månedspris

Det mest bemerkelsesverdige med Talkmore Bedriftsnett er kanskje den lave månedsprisen. For en liten pris per måned per ansatt, får bedrifter tilgang til et fullverdig mobilt sentralbord. Denne prisen reflekterer Talkmore sitt engasjement for å tilby kostnadseffektive løsninger for bedrifter.

Funksjonalitet som Gjør Forskjellen

Det mobile sentralbordet tilbyr nøkkelfunksjoner som:

 • Tastevalg: Gir kundene dine muligheten til å velge tjenester eller avdelinger de trenger.
 • Køsystem: Sørger for at alle kundehenvendelser håndteres effektivt.
 • Svargrupper: For bedre organisering og rask respons.
 • Et Hovednummer: Sentraliserer kommunikasjonen for enklere håndtering.

For små og mellomstore bedrifter som ønsker en enkel, effektiv og kostnadseffektiv løsning for sin kommunikasjon, er Talkmore Bedriftsnett et ypperlig valg. Med en kombinasjon av fleksibilitet, brukervennlighet og økonomisk effektivitet, er dette en løsning som passer perfekt for det moderne, mobile arbeidsmiljøet.

Tilleggstjenester hos Talkmore Bedriftsnett

Talkmore Bedriftsnett er ikke bare en leverandør av grunnleggende mobile bedriftsløsninger. De tilbyr også en rekke smarte tilleggstjenester designet for å øke effektiviteten og brukervennligheten for bedrifter. La oss utforske disse tilleggstjenestene og se hvordan de kan forbedre din bedrifts kommunikasjonsstrategi.

1. Køavtale: Effektivisering av Innkommende Trafikk

Køavtalen fra Talkmore Bedrift er en innovativ løsning for bedrifter som håndterer betydelig innkommende trafikk. Med en fast lav månedspris for hele bedriften, og ikke per abonnement, tilbyr denne tjenesten:

 • Bedre oversikt for ansatte som håndterer samtaler.
 • En kostnadseffektiv måte å administrere køer på.

2. VIP-listen: Prioriter Viktige Samtaler

VIP-listen er en annen nyttig tilleggstjeneste. Denne funksjonen lar bedriften:

 • Prioritere viktige samtaler.
 • Videresende disse samtalene direkte til rette vedkommende i selskapet.
 • Styre kommunikasjonen mer effektivt, med en fast lav månedspris for hele bedriften.

3. Automatisk Synkronisering til Kalender: Gratis og Smart

Automatisk synkronisering til kalender er en gratis tilleggstjeneste som gir:

 • Automatisk oppdatering av tilgjengelighet og status basert på kalenderledighet, f.eks. i Outlook.
 • Forenkler håndteringen av tid og tilgjengelighet for brukerne.

4. Web-basert Sentralbord: Fleksibel Administrasjon

Med web-basert sentralbord tilbyr Talkmore Bedriftsnett:

 • En mulighet for brukere å administrere sentralbordet via en nettleser.
 • En fast, lav månedspris for hele bedriften, med en enkel ekstra kostnad per abonnement som ønsker denne funksjonen.

5. Se Hvem Som Ringer: Integrert Nummeroppslag

"Se hvem som ringer"-funksjonen gir:

 • Integrering med det automatiske nummeroppslaget fra Gulesider.
 • Enklere identifisering av innringere, noe som forbedrer kundeservicen.

6. CRM-Integrasjon: Tilpasset Bedriftens Behov

CRM-integrasjonen tillater:

 • Integrasjon med bedriftens eksisterende CRM-system.
 • Automatisk henting og klargjøring av relevant informasjon relatert til innkommende samtaler.

7. Teams-integrasjon med Talkmore Bedriftsnett

Talkmore Bedriftsnett har tatt et viktig skritt for å forbedre kommunikasjon og samarbeid i bedrifter ved å integrere med Microsoft Teams. Denne integrasjonen er spesielt utviklet for å styrke samhandlingen i små og mellomstore bedrifter, ved å forene Talkmores avanserte telekommunikasjonsløsninger med Teams' effektive samarbeidsplattform.

Fordeler med Teams-integrasjon for Bedriften Din

 • Forbedret Samarbeid: Teams-integrasjonen forenkler samarbeidet innad i bedriften, med muligheter for møter, chat, og samarbeid på dokumenter i sanntid.
 • Sentrert Kommunikasjon: Med integrasjonen har ansatte alle sine kommunikasjonsverktøy samlet på ett sted, noe som bidrar til bedre organisering og effektivitet.
 • Fleksibilitet og Mobilitet: Teams-integrasjonen støtter fjernarbeid og fleksible arbeidsarrangementer, noe som er essensielt i den moderne arbeidshverdagen.

Disse tilleggstjenestene fra Talkmore Bedriftsnett er designet for å gjøre kommunikasjonen smidigere og mer effektiv for små og mellomstore bedrifter. Med disse tilpasningene kan bedrifter forbedre sin kommunikasjonsstrategi og håndtere kundehenvendelser på en mer strukturert og effektiv måte. Enten det er gjennom bedre samtalehåndtering, integrerte systemer, eller smartere administrasjon, bringer Talkmore Bedriftsnett innovative løsninger til bordet for å møte moderne kommunikasjonsbehov.

"Trygg Bedrift" fra Talkmore Bedrift: Digital Sikkerhet for SMB-markedet

I en tid hvor digitale bedragerier stadig øker, introduserer Talkmore Bedrift "Trygg Bedrift" - en tjeneste som tilbyr økt sikkerhet for små og mellomstore bedrifter. For en rimelig pris på kun 49 NOK per måned, gir denne tjenesten bedriftene en robust beskyttelse mot svindel og bedrageri.

Rettshjelpsforsikring med HELP Forsikring

"Trygg Bedrift" er et resultat av et samarbeid med HELP Forsikring og omfatter en rekke viktige sikkerhetselementer:

 1. Rådgivning og Advokatbistand: Bedrifter får tilgang til opp til 10 timers advokatbistand årlig. Dette er uvurderlig i situasjoner hvor juridisk ekspertise er nødvendig for å håndtere bedrageri og svindel.
 2. Juridisk Bistand på opptil 1 Million NOK Årlig: En omfattende dekning som sikrer at bedriften din kan få nødvendig juridisk støtte uten å bekymre seg for de økonomiske aspektene.
 3. Økonomisk Kompensasjon for Ledelsen ved Identitetstyveri: En særlig viktig fordel, gitt økningen i identitetstyverier, som beskytter bedriftens ledere mot de økonomiske konsekvensene av slik kriminalitet.
 4. Bedrageriforsikring og Svindelforsikring: En fullstendig dekning som beskytter bedriften mot ulike former for digitale bedragerier og svindel.

Tilgjengelighet og Vilkår

Detaljer om ytterligere vilkår og hvordan man kan skaffe seg denne tjenesten er tilgjengelige på Talkmore Bedrifts nettside. Det anbefales at interesserte bedrifter går nøye gjennom disse for å forstå alle aspektene ved forsikringen.

Abonnement og Priser fra Talkmore

Talkmore Bedrift tilbyr en rekke abonnementsløsninger skreddersydd for å møte de unike behovene til hver enkelt bruker. Med fokus på fleksibilitet og kostnadseffektivitet, har Talkmore designet sine abonnement slik at bedrifter betaler for nøyaktig det de bruker.

Varierte Abonnement: Fra Begrenset til Ubegrenset Data

En av de største fordelene med Talkmore Bedrift er mangfoldet av abonnement de tilbyr. Enten din bedrift trenger et abonnement med begrenset data eller et med ubegrenset databruk, har Talkmore et alternativ som passer.

Skreddersydd Dataforbruk: 2GB til 50GB Pakker

Det som virkelig skiller Talkmore Bedrifts abonnement fra andre, er deres fleksible dataalternativer. Pakkene varierer fra 2GB til 50GB, og det interessante her er prissystemet. For å tilpasse dataforbruket til bedriftens skiftende behov, kan du oppgradere eller nedgradere pakken for kun en forskjell på 50 kr. Talkmore tilbyr også to forskjellige abonnement med ubegrenset data til konkurransedyktige priser.

Kundeservice hos Talkmore

Kundeservice er en kritisk del av enhver tjeneste, spesielt i telekommunikasjonsbransjen. Talkmore har forstått dette og tilbyr en tilgjengelig og fleksibel kundestøtte for å sikre at bedriftskundene deres alltid har hjelpen de trenger.

Chat og Telefon: To Veier til Support

Talkmore tilbyr to hovedkanaler for kundeservice: chat og telefon. Dette gir kundene muligheten til å velge den mest bekvemme måten å få hjelp på.

Chat: Rask og Effektiv Kommunikasjon

Chatten er tilgjengelig mandag til fredag fra kl. 08:00 til 16:00, og lørdager fra kl. 10:00 til 13:30. Dette gir bedriftskunder en praktisk og rask måte å få svar på sine spørsmål, løse problemer eller få rådgivning om tjenestene.

Telefonsupport: Bredere Åpningstider for Bredere Behov

Åpningstidene for telefonstøtte er litt mer omfattende, fra kl. 08:00 til 17:00 på hverdager, og fra 10:00 til 14:00 på lørdager. Dette sikrer at kunder har tilgang til direkte, personlig hjelp nesten når som helst i løpet av uken.

Tilgjengelighet og Fleksibilitet

Det som skiller Talkmore sin kundeservice fra andre, er deres fokus på tilgjengelighet og fleksibilitet. Ved å tilby utvidede åpningstider og flere kanaler for support, sikrer de at bedriftskunder får hjelpen de trenger når de trenger den.

Med en kundeservice som er tilgjengelig seks dager i uken gjennom både chat og telefon, demonstrerer Talkmore sitt engasjement for kundetilfredshet og support. Dette viser en forståelse for de ulike behovene og preferansene bedriftskunder har når det kommer til kundestøtte.