Nortel

Unifon er kjøpt opp av Nortel. Dette oppkjøpet markerer en viktig milepæl for Unifon, som nå integrerer Nortels ekspertise og innovative løsninger i sitt voksende spekter av tjenester.

Nortel

Logo

Mobilabonnement har ingen samarbeid med Nortel

Sist oppdatert fredag 26. januar 2024 kl. 20:46

Ved å sende inn skjemaet godtar du at vi lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring. Og at vi kan kontakte deg på telefon og e-post vedrørende personlig tilbud, nyheter og informasjon om våre produkter og tjenester.

Unifon Kjøper Opp Nortel: En Vending i Norsk Telekommunikasjon (2023)

I et landemerke for norsk telekommunikasjon, har Unifon fullført oppkjøpet av Nortel i 2023. Denne betydningsfulle fusjonen, som ble annonsert etter at Unifon la inn et bud på Nortel i juli 2023, og senere fikk godkjennelse fra over 90% av Nortels aksjonærer, er nå en realitet. Med dette oppkjøpet, offisielt fullført den 30. november 2023, befester Unifon sin posisjon som en ledende innovatør og en formidabel aktør i det norske telekommunikasjonsmarkedet. Dette strategiske trekket signaliserer en ny æra for Unifon og Nortel, hvor de sammen vil fokusere på å levere avanserte teknologiske løsninger og forsterke sitt tilbud til det norske folk.

Nortel – Tilpassede Løsninger for SMB-markedet

Siden etableringen i 2019, har Nortel markert seg som en innovativ aktør i det norske telekommunikasjonsmarkedet. Med en forståelse av at større bedrifter ikke alltid reflekterer behovene til små og mellomstore bedrifter (SMB), har Nortel skreddersydd sine tjenester for å møte disse unike kravene.

Les mer om mobilabonnement til bedrift her

Fra Ålesund til Hele Norge

Med hovedkontor i Ålesund, har Nortel utvidet sin rekkevidde og har nå kontorer også i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Denne geografiske spredningen sikrer nærhet til kundene og en dypere forståelse av lokale behov og utfordringer.

Pioner med Fastpris og Grenseløs Bruk

Nortel var en av de første i Norge til å introdusere abonnementer med fastpris og grenseløs bruk. Gjennom et samarbeid med Telenor, tilbyr de robuste og pålitelige mobilnettverkstjenester. Dette konseptet har spesielt appellert til mindre bedrifter som ønsker å unngå uforutsette kostnader og administrasjonsbyrder knyttet til mobilbruk.

Fleksible og Moderne Løsninger

Nortel skiller seg ut ved å tilby fleksible og moderne løsninger som forenkler administrasjonen for små bedrifter. Dette inkluderer intuitive verktøy for å holde oversikt over forbruk av telefoni og data. Deres tilnærming sikrer at bedriftene kan fokusere mer på sin kjernevirksomhet, uten bekymringer for telekommunikasjonsbehovene.

Å Forstå SMB-markedet

Det som virkelig setter Nortel foran konkurrentene er deres forståelse av SMB-markedet. De erkjenner at hver bedrift er unik og tilbyr derfor tjenester som kan tilpasses individuelle behov. Det er denne kombinasjonen av tilpasningsevne og kvalitet som har gjort Nortel til en foretrukket partner for mange SMBs i Norge.

Nett og Dekning med Bedriftsabonnement fra Nortel: Sikker Tilgang til Telenors Nettverk

Nortel tilbyr sine bedriftskunder en unik fordel ved å benytte Telenors nettverk, kjent for å være det beste i Norge. Dette samarbeidet sikrer at Nortel-kunder nyter godt av samme høye dekningskvalitet som Telenors egne kunder.

Dekningskart: Se Telenors Nettverksrekkevidde

Ønsker du å vurdere kvaliteten på nettverket? Nortel tilbyr tilgang til et dekningskart hvor du kan visualisere rekkevidden av Telenors nett i hele Norge. Dette kartet er et nyttig verktøy for å sikre at bedriften din får den dekningen den trenger, uansett hvor i landet du befinner deg.

EU/EØS Fordeler: Roam Like Home

Et viktig aspekt ved Nortels bedriftsabonnement er den ekstra fordelen av å bruke abonnementet uten ekstra kostnader i EU/EØS-land. Dette betyr at bedrifter som opererer internasjonalt eller har ansatte som reiser ofte, kan kommunisere uten bekymringer for høye roamingkostnader.

Fordelene med Nortels Bedriftsabonnement:

 • Tilgang til Telenors Pålitelige Nettverk: Dra nytte av markedets beste dekning, sikkerhet og hastighet.
 • Dekningskart: Få visuell bekreftelse på nettets rekkevidde og styrke.
 • Ingen Ekstra Kostnader i EU/EØS: Reis og jobb i EU/EØS-land uten frykt for uventede roamingkostnader.
 • Personlig og Effektiv Kundeservice: Nortels dedikerte kundeservice gir raske og tilpassede løsninger for bedriftskundene.

Nortel: Mer enn Bare et Abonnement

Å velge Nortel betyr ikke bare tilgang til et utmerket nettverk, men også å bli del av et økosystem som forstår og prioriterer bedriftens unike kommunikasjonsbehov. Med Nortels løsninger kan din bedrift være trygg på at den er koblet til ikke bare et nettverk, men en fremtidsrettet partner i vekst og utvikling.

Nortel Bedriftsnett: Tilpassede Kommunikasjonsløsninger for Bedrifter

Nortel skaper ikke bare løsninger; de bygger partnerskap med sine kunder, hvor de tilbyr tilpassede, innovative og brukervennlige kommunikasjonsverktøy. Med Bedriftsnett fra Nortel, får bedriften en kraftfull alliert i sitt arbeid med å optimalisere kommunikasjon og effektivitet.

Skreddersydd Kommunikasjon med Bedriftsnett

Nortels Bedriftsnett er en tjeneste spesielt designet for å møte de varierte behovene til bedrifter. Det unike ved Bedriftsnett er fleksibiliteten det tilbyr, slik at bedrifter kan velge de tjenestene som best passer deres behov. Denne løsningen fungerer sømløst på både mobiltelefoner og datamaskiner (PC eller Mac), noe som gir en integrert kommunikasjonsopplevelse.

Hovednummer: Sentralt og Effektivt

Et hovednummer med Nortel betyr at kunder kun trenger å forholde seg til ett nummer for å nå bedriften. Fra dette nummeret kan kunder enkelt nå riktig person gjennom en sentralbordfunksjon eller et automatisert køsystem. Bedrifter med eksisterende hovednummer kan enkelt beholde dette som sitt primære kontaktpunkt.

Svargrupper og Køer for Økt Effektivitet

Med Bedriftsnett kan bedrifter sette opp velkomstmenyer, køer og automatiske svargrupper. Dette gjør det mulig for innringere å raskt finne riktig avdeling eller person, og reduserer behovet for manuell håndtering av samtaler.

Statusoppdateringer for Enkel Kommunikasjon

Bedriftsnettsystemet lar brukerne oppdatere sin status, slik at sentralbordet ikke forstyrrer dem når de for eksempel er i et møte, på ferie, eller utilgjengelige av andre grunner. Dette bidrar til mer effektiv internkommunikasjon og reduserer forstyrrelser.

Kalenderintegrasjon for Bedre Tilgjengelighet

Bedriftsnett fra Nortel tilbyr kalenderintegrasjoner med systemer som Exchange og Microsoft Teams. Dette sikrer automatisk synkronisering av tilgjengelighet basert på den enkelte brukerens kalender, og effektiviserer kommunikasjonen innad i bedriften.

Oppstartshjelp: Enkel Implementering

Forståelsen av at etablering av et nytt system kan være utfordrende, er grunnen til at Nortel tilbyr oppstartshjelp inkludert i tjenesten. Dette sikrer at kundene får maksimalt utbytte av Bedriftsnett-løsningen fra starten.

Rapporteringstjenester: Innsikt og Optimalisering

Nortel sitt Bedriftsnett tilbyr avanserte rapporteringstjenester som er spesielt nyttige for SMBs med begrensede administrative ressurser. Disse rapportene inkluderer køstatistikk, samtalelogger og detaljert analyse. Tilgjengelig i sanntid via et dashboard, eller eksporterbare til Excel, tilbyr de verdifull innsikt som kan brukes til å optimalisere både interne og eksterne mobilpraksiser.

Nortel Bedrift: Et Spekter av Mobilabonnementer for Alle Behov

Nortels tilbud reflekterer en dyp forståelse for de varierte behovene i bedriftsmarkedet. Enten det er ubegrenset frihet med Grenseløs-abonnementet eller mer målrettede datapakker for mindre forbruk, sørger Nortel for at hver bedrift får den tilpasningen de trenger. Med tilleggsmuligheter som ekstra datapakker og tvillingkort, bekrefter Nortel sin rolle som en fleksibel og kundevennlig teleoperatør.

Nortel Grenseløs: Friheten til Ubegrenset Data

Nortel Grenseløs representerer toppen av fleksibilitet for bedriftsabonnementer. Dette abonnementet eliminerer overraskelser på mobilregningen ved å tilby ubegrenset data i Norge. Her er noen nøkkelpunkter:

 • Ubegrenset Data: Bruk så mye data du vil i Norge, med en liten begrensning på hastigheten etter 10GB dataforbruk per dag.
 • Fri Tale, SMS, MMS: Inkludert i abonnementet, uten ekstra kostnader.
 • EU/EØS Fordeler: Nyt 27 GB data per måned når du reiser i EU/EØS, sammen med fri tale, SMS og MMS.
 • Nettverk: Grenseløs-abonnementet benytter seg av Telenors nett, som er anerkjent som Norges beste mobilnett.

Nortel Begrensede Bedriftsabonnementer: Tilpasset Mindre Dataforbruk

For bedrifter som ikke har behov for store mengder data, tilbyr Nortel en rekke begrensede abonnementer som er skreddersydd for mindre forbruk. Viktige aspekter av disse abonnementene inkluderer:

 • Datapakker: Velg mellom datapakker på 1 GB, 5 GB, 15 GB og 50 GB, avhengig av bedriftens behov.
 • Fri Tale, SMS, MMS: Alle abonnementene kommer med fri tale, SMS og MMS.
 • Fleksible Avtaleperioder: Standard abonnementene krever en 24 måneders avtaleperiode, men det er muligheter for avtaler uten fast periode mot justerte priser.

Tilleggsmuligheter for Økt Fleksibilitet

Nortel forstår at hver bedrift har unike behov og tilbyr derfor forskjellige tilleggstjenester for å maksimere tilpasningen:

 • Ekstra Datapakker: Kjøp ekstra datapakker etter behov.
 • Datakort og Tvillingkort: For å koble flere enheter til samme abonnement.
 • Hemmelig Nummer: For økt personvern og sikkerhet.
 • Fri Tale til Norden eller EU: Utvidet dekning for internasjonale samtaler.

Kundestøtte hos Nortel: Personlig, Fleksibel og Tilpasset

Det Nortel tilbyr, er ikke bare et kundeservice-team, men en partner som aktivt jobber for å forstå og tilpasse tjenester til din bedrifts unike behov. Enten det gjelder å velge riktig abonnement eller å håndtere eventuelle spørsmål eller utfordringer, står Nortels team klar til å hjelpe med en personlig og tilpasset tilnærming

Personlig Kontakt

Nortel skiller seg ut i kundeservicelandskapet ved å tilby direkte menneskelig kontakt, istedenfor å stole ene og alene på automatiserte chatbots. Dette sikrer at kundene kan ha meningsfulle samtaler og få skreddersydde løsninger på sine forespørsler. Viktige aspekter av Nortels kundestøtte inkluderer:

 • Direkte Dialog: Snakk med ekte personer på kundeservice for en mer personlig og effektiv problemløsning.
 • Telefonisk Bestilling: Muligheten til å bestille tjenester over telefon for de som foretrekker en mer direkte kommunikasjonsform.

Fleksibilitet og Tilpasning i Fokus

Nortels tilnærming til kundeservice speiler deres forpliktelse til fleksibilitet og tilpasning. De forstår at ingen bedrifter er like, og derfor tilbyr de en service som sikrer at hver kunde får det de trenger.

 • Bestillingsbekreftelse: Etter bestilling kontakter Nortel kunden for å bekrefte at alt er som det skal være.
 • Tilpasset Datamengde: Nortel hjelper til med å finne den mest passende datamengden for de ansattes bruk, for å sikre at bedriften ikke betaler for mer enn den trenger.