Ice Bedrift

Ice Bedrift tilbyr skreddersydde telekommunikasjonsløsninger for norske virksomheter, med en fokus på robust nettverksdekning og tilpassede tjenester. Med sitt moderne bedriftsnett og dedikerte kundeservice, setter Ice standarden for pålitelig og effektiv bedriftskommunikasjon.

Ice mobilabonnement

Mobilabonnement har et samarbeid med Ice Bedrift

Sist oppdatert onsdag 17. januar 2024 kl. 21:51

Ved å sende inn skjemaet godtar du at vi lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring. Og at vi kan kontakte deg på telefon og e-post vedrørende personlig tilbud, nyheter og informasjon om våre produkter og tjenester.

Om Ice

Ice, offisielt kjent som Ice Group ASA, er et fremtredende norsk telekommunikasjonsselskap med hovedkontor på Nydalsveien 18 B i Oslo. Selskapet, som nå er en del av Lyse AS, har vokst til å bli en vesentlig aktør i norsk telekomsektor.

Kontaktinformasjon:

I 2022 gjennomgikk Ice en betydelig forandring da det ble kjøpt opp av Lyse AS, et industrikonsern med virke innen energi, telekommunikasjon, og infrastruktur. Lyse AS er heleid av 14 kommuner i Sør-Rogaland, og konsernets overskudd bidrar tilbake til lokalsamfunnene.

Les også mer om ICE og deres løsninger for privatmarkedet

Lyse AS – Et Konsern Med Varierte Merkevarer

Lyse-konsernet har nasjonalt etablert seg som en stor utfordrer, spesielt innen fiberbasert bredbånd. De tilbyr en rekke tjenester og produkter under velkjente merkevarer som Lyse, Altibox, Smartly, og selvfølgelig Ice. Dette mangfoldet under ett tak demonstrerer Lyses evne til å innovere og tilpasse seg et stadig skiftende marked.

Lyse tar også sitt samfunnsansvar alvorlig og følger opp Åpenhetsloven for alle sine selskaper. Dette viser en sterk forpliktelse til etikk og transparens i næringslivet.

Ice's Prestasjoner og Engasjement

Ice er ikke bare kjent for sitt telekommunikasjonsnettverk, men også for sitt engasjement i miljø- og samfunnssaker. De har oppnådd miljøfyrtårnsertifisering, en anerkjennelse for deres innsats for bærekraft og miljøvennlige praksiser.

I tillegg står Ice på topp-ti-listen over Norges beste arbeidsplasser, noe som vitner om deres dedikasjon til et positivt og støttende arbeidsmiljø. Dette er ikke bare viktig for de ansatte, men også et signal til kundene om et selskap som verdsetter sine medarbeidere.

Ice's synlighet i samfunnet er ytterligere forsterket gjennom deres rolle som hovedsponsor for det norske skiskytterlandslaget. Dette partnerskapet illustrerer selskapets engasjement i norsk idrett og bidrar til å bygge et sterkere fellesskap gjennom sport.

Nett og Dekning hos Ice Bedrift – En Fremtidsrettet Operatør

Ice, som Norges tredje mobiloperatør, har tatt imponerende steg for å bygge sitt eget nettverk. Med en befolkningsdekning på 99,6%, står Ice sterkt i konkurranse med de etablerte mobiloperatørene i landet. Dette blir ytterligere forsterket av nettverkets stabilitet, som kan skilte med hele 99,9% oppetid.

Offensiv Dekningsplan

Ice har satt i gang en ambisiøs plan for å forbedre og utvide sitt nettverk. Denne planen inkluderer oppgraderinger av 3200 basestasjoner og byggingen av 3900 nye. Dette vil ikke bare forbedre den nåværende 4G- og 5G-dekningen, men også posisjonere Ice for fremtiden, med en infrastruktur som kan håndtere både dagens og morgendagens behov.

Samarbeid med Telia

For å sikre dekning i områder hvor Ice ennå ikke har optimal egen dekning, har selskapet inngått en nasjonal gjesteavtale med Telia. Dette innebærer at Ice-kunder kan benytte seg av Telia sitt 2G- og 4G-nett i disse områdene, noe som ytterligere styrker Ice sitt tilbud til kunder over hele landet.

5G-Utrulling og Fremtidsutsikter

Ice, sammen med søsterselskapet Altibox, besitter en moderne og landsdekkende digital infrastruktur. Med en andel av 5G-frekvensene som matcher den største aktøren i markedet, er Ice godt rustet for å rulle ut 5G over hele Norge. Dette vil gi kundene økt valgfrihet og forbedrede kundeopplevelser, spesielt når det gjelder mobiltelefoni og trådløst bredbånd.

Sammenlign alle mobilabonnement

Ice – En Innovativ og Fremtidsrettet Valg for Bedrifter

Med sin avanserte nettverksinfrastruktur og fokus på kontinuerlig forbedring og utvidelse, posisjonerer Ice seg som en ledende aktør for bedrifter som søker en pålitelig og innovativ telekommunikasjonspartner. Kundene til Ice kan forvente seg en blanding av pålitelighet, avansert teknologi, og en fremtidsrettet tilnærming som vil bidra til å møte både dagens og fremtidens digitale behov.

Ice Bedriftsnett – Fleksibel og Effektiv Kommunikasjonsløsning

Web-basert Sentralbord

Ice Bedriftsnett tilbyr en moderne og fleksibel løsning for bedriftskommunikasjon gjennom sitt web-baserte sentralbord. Dette systemet er designet for å være lett tilgjengelig uansett hvor du er, enten det er på kontoret eller på farten. Du kan enkelt logge på fra en PC, nettbrett eller mobil, noe som gir en unik fleksibilitet i arbeidshverdagen.

Tilpasning etter Bedriftens Behov

Med Ice Bedriftsnett, kan bedrifter velge mellom et betjent eller ubetjent sentralbord, og det er også mulig å integrere eksisterende fastnumre inn i løsningen. Dette gir bedrifter muligheten til å beholde sin eksisterende telefoninfrastruktur mens de nyter godt av de avanserte funksjonene til Ice Bedriftsnett.

Videre tilbyr løsningen stor fleksibilitet i administrasjon av innkommende samtaler. Bedrifter kan definere hvem som skal svare på samtaler, i hvilken rekkefølge, og tilpasse svargrupper skreddersydd etter sine behov. Dette sikrer en effektiv håndtering av kommunikasjon og øker kundetilfredsheten.

Ice-appen – Kontroll og Oversikt

En nøkkelfunksjon i Ice Bedriftsnett er Ice-appen, som gir bedrifter full oversikt over kollegaers tilgjengelighet. Med denne appen kan man raskt og enkelt sette over samtaler til riktig person, noe som sikrer en mer strømlinjeformet og effektiv kommunikasjonsflyt.

Appen tillater også brukere å ringe ut med ønsket visningsnummer fra bedriftens hovednummerserier. Dette betyr at uansett hvor medarbeiderne befinner seg, kan de representere bedriften på en profesjonell måte ved å bruke bedriftens offisielle nummer.

En bred løsning for de fleste bedrifter

Ice Bedriftsnett representerer en fremtidsrettet løsning for bedrifter som ønsker å modernisere sin kommunikasjon. Med sin web-baserte tilnærming, tilpasningsdyktige funksjoner og brukervennlige app, er Ice Bedriftsnett et ideelt valg for bedrifter som ønsker en sømløs, effektiv og fleksibel kommunikasjonsløsning. Dette systemet ikke bare forenkler den daglige kommunikasjonen, men også forsterker bedriftens profesjonelle image utad.

Ice Kundeservice – Dedikert og Prisbelønnet Hjelp

Tilgjengelig og Fleksibel Kundeservice

Ice legger stor vekt på kvaliteten av sin kundeservice, som er lett tilgjengelig via telefon, chat og e-post. For å imøtekomme kundenes behov, er tjenesten åpen seks dager i uken, med følgende åpningstider:

  • Mandag til fredag: Kl. 08.00 til 20.00
  • Lørdag: Kl. 09.00 til 17.00

Kunder kan nå Ice kundeservice på telefonnummer 21 00 00 00, eller via chat og e-post, noe som gir dem fleksibilitet og bekvemmelighet i å velge kommunikasjonsmåte som passer dem best.

Engasjert og Kompetent Hjelp

Hos Ice er det en sterk forpliktelse til å tilby genuin og iherdig hjelp til kundene. Kundeserviceteamet er dedikert til å gi raske og kompetente løsninger på enhver utfordring kundene måtte møte. Dette engasjementet er ikke bare et løfte, men en realitet som reflekteres i den positive tilbakemeldingen fra kundene.

Prisbelønnet Kundeservice

Ice's kundeservice har mottatt anerkjennelse for sitt fremragende arbeid gjennom flere prestisjefylte priser. Dette inkluderer tre utmerkelser i 2022 for beste kundeservice i kategoriene mobil, bredbånd, og chat på tvers av bransjer. Disse prisene vitner om Ice's kontinuerlige innsats for å tilby enestående kundeservice og understreker selskapets posisjon som en leder innen kundetilfredshet.

Ice's kundeservice er mer enn bare et støttepunkt for kundene; det er et bevis på selskapets engasjement for å levere kvalitet og eksepsjonell service. Med sitt tilgjengelige, kompetente og prisbelønnede team, står Ice kundeservice som et lysende eksempel på hva dedikert kundestøtte kan oppnå. For Ice-kunder betyr dette en pålitelig partner de kan stole på, uansett hva utfordringen måtte være.

Oppdager du en feil hos oss, må du mer enn gjerne henvende deg til kontakt@mobilabonnement.no, og vi vil sørge for å rette opp feilen innen 24 timer.