Telia

Telia, anerkjent som en ledende aktør i det norske telekommunikasjonsmarkedet, tilbyr et bredt spekter av innovative og tilpassede mobil- og internettjenester. Med sitt fokus på kvalitet og kundetilfredshet, fortsetter Telia å være en foretrukket partner for både private og bedriftskunder i Norge.

Telia blide over 5GTelia Mobilabonnement

Mobilabonnement har ingen samarbeid med Telia

Sist oppdatert mandag 29. april 2024 kl. 08:02

Telia Kontant

0.25 GB
undefined Mbit/s
Fri tale

Telia Junior 1 GB

1 GB
220 Mbit/s
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Bruk utland

Telia Junior 3 GB

3 GB
220 Mbit/s
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Bruk utland

Telia 5 GB

5 GB
220 Mbit/s
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Bruk utland
Tvilling sim
Nettslett

Telia 10 GB

10 GB
220 Mbit/s
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Bruk utland
Tvilling sim
Nettslett

Telia X Start

Fri data
10 Mbit/s
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Bruk utland
Tvilling sim
Nettslett

Telia X Ung

Fri data
220 Mbit/s
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Bruk utland
Tvilling sim
Nettslett

Telia X Basis

Fri data
220 Mbit/s
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Bruk utland
Tvilling sim
Nettslett

Telia X Max

Fri data
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Bruk utland
Tvilling sim
Nettslett
Telia Sky

Telia X Max Pluss

Fri data
Maks hastighet
Fri tale
EU/EØS Roaming
Data rollover
eSIM
Bruk utland
Tvilling sim
Nettslett
Telia Sky
Telia Trygg

Telia beskrivelse

Telia er en ledende nordisk mobiloperatør som tilbyr mobilabonnement, bredbånd, og TV-tjenester. Selskapet har en solid posisjon i markedet, og med deres omfattende dekning og innovative løsninger, er de et populært valg for både privatpersoner og bedrifter.

Her ser vi nærmere på ulike mobilabonnementer Telia tilbyr, populære tilleggstjenester, deres kundeservice og fakturaordning.

Telia mobilabonnement

Telia tilbyr et variert utvalg av mobilabonnementer som passer ulike behov og bruksmønstre. Her er en oversikt over noen av de mest populære abonnementene:

Telia familieabonnement

Når en hel familie skal ha et mobilabonnement, er det gjerne flere behov som skal dekkes. For eksempel trenger enkelte familiemedlemmer mer data enn andre, men med familierabatt trenger man ikke å bekymre seg for dette punktet.

Dersom man bestiller det mobilabonnementet som passer best til den med mest behov for mye data, vil også alle andre familiemedlemmer få samme Telia abonnement, men med en samlet familierabatt. Jo flere medlemmer, jo mer penger kan man spare.

Sitter du med et annet familieabonnement hos en annen aktør? Da kan du kontakte Telia i dag, så fikser de alt i forbindelse med flytting av abonnement fra nåværende mobiloperatør. Hos Telia vil du samtidig få en prøvetid i to måneder. Er du ikke fornøyd etter prøveperioden kan du få pengene tilbake.

Se oversikt over alle familieabonnement

Telia X

Du finner også et mobilabonnement som heter Telia X hos Telia. I dette abonnementet får man ubegrenset data, en trygghetsforsikring som heter Nettslett, ID-tyveri og App-kjøp inkludert.

Slik kan man forsikre seg om at familien er trygg når man surfer på nett med Telia. Du får også andre fordeler med Telia X, disse kan du lese mer om på deres nettside.

Familierabatt

Får å oppnå familierabatt hos Telia, må man være mellom to og åtte familiemedlemmer i abonnementet. Selv om det heter for "familierabatt", er navnet noe misvisende da man ikke trenger å være en familie for å få rabatten. Man kan samle en gjeng venner eller naboer også for å få rabatten.

Husk imidlertid på at det bare er en person som kan eie abonnementene, dermed er det bare den som står som eier, som vil få månedsfakturaen.

Lik datamengde

For å oppnå rabatt, må alle medlemmer ha lik datamengde og her kan ikke datamengden deles mellom de ulike medlemmene. Du kan imidlertid når som helst endre datamengden som er inkludert.

Telias mobilabonnement er skreddersydd for ulike behov og du finner sannsynligvis minst ett abonnement som egner seg for nettopp deg.

Er du under 29 år? Prøv UNG mobilabonnement

Hvis du enda ikke har passert 29 år, kan du oppnå ekstra fordeler hos Telia med abonnementet UNG. Her vil du blant annet få 2 stk 3-timers Data Boost inkludert for hver måned. På denne måten vil du alltid ha tilgjengelig data uansett når du trenger det.

I tillegg får du fri data med Music Freedom inkludert i abonnementet. Det betyr at du kan strømme fritt blant populære tjenester som for eksempel Spotify. Til tross for at du kvalifiserer til abonnementet UNG, kan du likevel velge et annet abonnement hos Telia dersom et annet passer deg bedre.

Les mer: Mobilabonnement for unge under 30 år

Populære tilleggstjenester hos Telia

Telia tilbyr en rekke nyttige og populære tilleggstjenester som kan legges til mobilabonnementet ditt. Her er noen av de mest populære:

Telia Smart

Telia Smart er en tjeneste som gjør det enkelt å kontrollere og administrere dine smarte enheter hjemme. Med Telia Smart-appen kan du styre belysning, varme, sikkerhet og andre smarte enheter direkte fra mobilen. Tjenesten er kompatibel med en rekke smarte enheter og er en enkel måte å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt og komfortabelt.

Telia Forsikring

Telia Forsikring beskytter din mobiltelefon, nettbrett eller smartklokke mot skade, tyveri og tap. Forsikringen dekker reparasjon eller erstatning av enheten, samt tilgang til en låneenhet under reparasjonstiden. Telia Forsikring gir deg trygghet og beskyttelse for din verdifulle elektronikk.

Kundeservice

Telia legger stor vekt på god kundeservice og tilbyr flere kanaler for å få hjelp og støtte. Du kan kontakte kundeservice via telefon, e-post, chat eller sosiale medier. I tillegg finnes det et omfattende hjelpesenter på Telia sin nettside, der du kan finne svar på de vanligste spørsmålene og du kan utføre en rekke selvbetjeningsoppgaver.

For mer teknisk support og veiledning, tilbyr Telia også en egen teknisk supporttjeneste. Her kan du få hjelp med innstillinger, feilsøking og andre tekniske spørsmål.

Fakturering og betalingsløsninger

Telia tilbyr en enkel og oversiktlig fakturering for sine kunder. Du kan velge mellom elektronisk faktura, e-postfaktura eller papirfaktura. De fleste kunder velger imidlertid elektronisk faktura, som er en miljøvennlig og effektiv løsning.

For å gjøre betalingen enklere, kan du også velge å betale via avtalegiro eller benytte tjenesten Telia Delbetaling. Med Telia Delbetaling kan du dele opp betalingen for mobiltelefonen, nettbrettet eller smartklokken over en bestemt periode, slik at du får en mer fleksibel og behagelig betalingsløsning.

Sammenlign mobilabonnement hos Telia

Ved å besøke Telias nettsider, kan du lese mer informasjon om de forskjellige mobilabonnementene som mobilaktøren tilbyr. Her finner du alle abonnement til barn under 16 år, Ung under 29 år, og mobilabonnement for familier for å nevne noen av disse.

Ved å sammenligne ulike mobilabonnement, gir du deg selv en større sjanse for å finne det mest egnede abonnementet for deg.

Oppdager du en feil hos oss, må du mer enn gjerne henvende deg til kontakt@mobilabonnement.no, og vi vil sørge for å rette opp feilen innen 24 timer.