Telenor Bedrift

Telenor Bedrift er en ledende aktør i det norske telekommunikasjonsmarkedet, kjent for sitt pålitelige nettverk og skreddersydde løsninger for bedrifter. Med sitt fokus på innovasjon og kundeservice, tilbyr Telenor Bedrift en rekke tjenester designet for å møte de spesifikke behovene til moderne bedrifter.

Blir over fjellTelenor logo png

Mobilabonnement har ingen samarbeid med Telenor Bedrift

Sist oppdatert fredag 26. januar 2024 kl. 19:24

Om Telenor

Telenor er ikke bare et navn på en teleleverandør; det er en institusjon i norsk telekommunikasjon. Fra sine beskjedne røtter som det statseide Televerket, har Telenor vokst til å bli et børsnotert selskap med en betydelig posisjon på Oslo Børs. Hovedkontoret ligger strategisk plassert på Fornebu, i det moderne bygget på Snarøyveien 30, 1331 Fornebu.

Telenor er mer enn bare en teleleverandør; det er en viktig del av den norske infrastrukturen og kulturen. Med en så omfattende historie, en solid markedsandel og en sterk forpliktelse til kundeservice, fortsetter Telenor å sette standarden for hva vi kan forvente av telekommunikasjonsbedrifter, ikke bare i Norge, men over hele verden.

Ser du etter et privatabonnement kan du lese mer om Telenor Privat her

En Statlig Kjempe

Med en imponerende 59% eierskap fra den norske staten, er Telenor mer enn bare en bedrift; det er en nasjonal stolthet. Dette gir selskapet et unikt ansvar ikke bare for sine kunder, men for hele det norske samfunnet.

Markedsledende og Innovativ

I Norge er Telenor den ubestridte lederen blant teleleverandører, stolt innehaver av omtrent 50% av markedsandelen. Men Telenors rekkevidde strekker seg langt utover Norges grenser. Som en av verdens største telekommunikasjonsselskaper, setter Telenor standarden i bransjen, både i Norge og internasjonalt.

Kundeservice på Sitt Beste

Å ha en så stor kundebase krever eksepsjonell kundeservice. Telenor forstår dette og tilbyr en omfattende kundeserviceopplevelse. Enten du trenger hjelp, informasjon eller bare vil stille spørsmål, er Telenors kundeservice bare et telefonanrop eller et klikk unna. Du kan nå dem på telefonnummeret 915 09 000 eller besøke deres kundeservice-side på www.telenor.no/bedrift/kundeservice/.

Telenors Rolle i Samfunnet

Telenors omfattende markedsandel og statlige eierskap plasserer selskapet i en unik posisjon for å påvirke både samfunnet og telemarkedet. Selskapet har derfor et spesielt ansvar for å lede veien i teknologisk innovasjon og etisk forretningspraksis.

Dekning med Bedriftsabonnement fra Telenor

Telenors bedriftt representerer ikke bare tilgang til et avansert telenett, men også en serie av unike fordeler designet for å støtte moderne bedrifters behov. Med muligheter for internasjonal bruk og et telenett som er tilgjengelig selv for de som ikke er direkte kunder, demonstrerer Telenor en forståelse for dagens forretningslandskap og en vilje til å være en pådriver i å holde Norge og norske bedrifter forbundet både nasjonalt og internasjonalt.

Telenors Dekningsnett

Telenor har bygget opp et rykte for å ha Norges mest omfattende og avanserte telenett. Dette er ikke bare en påstand, men en realitet som kan bekreftes gjennom Telenors dekningskart. Med årtier i bransjen har Telenor utviklet et nettverk som sikrer både bred og stabil dekning over hele landet.

Leie av Telenett: Tilgang for Alle

En interessant vri i Telenors forretningsmodell er deres beslutning om å leie ut sitt telenett til andre nettleverandører. Dette betyr at selv om du ikke er en direkte kunde hos Telenor, kan du fortsatt nyte godt av deres overlegne nettverk. Det er et strategisk trekk som viser Telenors engasjement for å holde Norge koblet sammen.

Spesielle Fordeler for Bedriftskunder

For bedrifter er stabilitet og pålitelighet i kommunikasjonen avgjørende. Telenor forstår dette og har skreddersydd sine tjenester for å møte de unike behovene til bedriftskunder. En av de mest attraktive fordelene er muligheten til å bruke Telenor-abonnementer i utlandet. Dette er spesielt gunstig for bedrifter med internasjonale operasjoner eller de som ofte sender ansatte på utenlandsreiser.

Fri Bruk i EU/EØS inkludert i Abonnementet

Telenor Bedrift går et skritt videre og tilbyr fri bruk i EU/EØS som en del av bedriftsabonnementet. Dette betyr at bedriftskunder kan reise og jobbe i disse områdene uten å bekymre seg for ekstra roamingkostnader. Det er en game-changer for bedrifter som opererer over grenser og en tydelig indikasjon på Telenors forpliktelse til å støtte norske bedrifters vekst og internasjonale ambisjoner.

Finn et billig mobilabonnement

Tjenester fra Telenor Bedrift: Sikkerhet, Effektivitet og Tilgjengelighet

Telenor Bedrifts tilbud reflekterer en dyp forståelse for moderne bedrifters behov. Med fokus på nettverkssikkerhet, effektiv kommunikasjon og brukervennlige løsninger, står Telenor klar til å møte og overstige forventningene til både små og store bedrifter i et stadig mer digitalisert og globalisert næringsliv.

Nettverk og Sikkerhet: En Trygg Digital Arbeidsplass

I en tid hvor digital sikkerhet er av største viktighet, tar Telenor Bedrift dette på alvor gjennom sine bedriftsabonnementer. Et nøkkelelement er det innebygde sikkerhetsfilteret som effektivt hjelper med å sperre farlige nettsteder. Dette sikrer at de ansatte kan navigere på nettet trygt, uten å risikere å utsette bedriftens nettverk for skadelig innhold.

Hovednummer og Sentralbord: En Revolusjon i Kundekommunikasjon

Telenors hovednummer-tjeneste er et gullverktøy for bedrifter. Med et enkelt nummer som kan markedsføres og brukes av kundene, blir bedriftens kommunikasjon både mer strømlinjeformet og brukervennlig. Dette sentrale nummeret er inngangsporten til hele bedriften, noe som forenkler prosessen for kunder som ønsker å komme i kontakt.

Den smarte sentralbord-funksjonen til Telenor er like genial. Den gir bedriften muligheten til å enkelt styre tilgjengeligheten til ansatte, slik at de som er i møter eller utilgjengelige på andre tidspunkter ikke blir forstyrret. Denne funksjonen er ikke bare praktisk for de ansatte, men også betydelig forbedrer kundeopplevelsen.

Samtale Dirigering og Brukervennlighet

En annen fremtredende tjeneste er muligheten for ansatte til å motta anrop uansett hvor de befinner seg. Dette reduserer risikoen for tapte anrop fra potensielle kunder - en kritisk faktor for enhver bedrifts suksess. De ansatte kan enkelt registrere sin tilgjengelighetsstatus i sentralbordsystemet og viderekoble samtaler til kolleger ved behov.

For større bedrifter er Telenors smarte samtale dirigering en spillveksler. Denne tjenesten er skreddersydd for bedrifter som opererer over flere lokasjoner, og den sikrer optimal ressursutnyttelse ved å dirigere samtaler til den rette personen, uansett geografisk plassering.

Les mer: Bedriftsabonnement mobil

Avanserte Telenor Bedriftstjenester

Disse tjenestene fra Telenor Bedrift illustrerer hvordan selskapet streber etter å tilby skreddersydde, teknologisk avanserte løsninger for bedriftsmarkedet. Fra effektivisering av kommunikasjon til innovative lagrings- og mobilanskaffelsesalternativer, dekker Telenor Bedrift et bredt spekter av bedriftenes behov og bidrar til å drive den moderne, digitale arbeidsplassen fremover.

Synkronisering med Microsoft Kalenderen

I store selskaper, hvor telefonkommunikasjon er kritisk, er organisering og effektivisering nøkkelen til suksess. Telenors bedriftsabonnementer kommer med en smart funksjon som synkroniserer sentralbordet med brukernes Microsoft-kalendere. Dette sørger for at sentralbordet alltid er oppdatert om hvem som er tilgjengelig for samtaler, noe som øker effektiviteten betydelig.

2Meet: Videomøter på Telenors Måte

For de mange som nå stoler på videomøter, tilbyr Telenor Bedrift 2Meet. Denne tjenesten inkluderer egne møterom for videokonferanser, skjermdeling og chat-funksjonalitet. Designet for å være kompatibel med andre populære videokonferanseløsninger som Skype for Business, Cisco og Polycom, tilbyr 2Meet en sømløs og brukervennlig opplevelse, tilgjengelig direkte i nettleseren.

Opptak av Samtaler: Sikkerhet og Overholdelse av Forskrifter

I situasjoner som telefonmøter eller kritiske diskusjoner, kan det være nødvendig å ta opp samtaler. Telenors bedriftsabonnement tillater opptak av samtaler som lagres trygt i skyen. Denne tjenesten er i samsvar med verdipapirforskriften, noe som sikrer både sikkerhet og etterlevelse av gjeldende regelverk.

Min Sky: Ubegrenset Lagring i Skyen

For å redusere behovet for lokal lagring på telefoner, tilbyr Telenor Min Sky-tjenesten. Med ubegrenset datalagring for dokumenter, filer og bilder i skyen, sikrer Min Sky at viktige filer og dokumenter er trygge selv om du skulle miste telefonen din. Dette tilbyr en ekstra lag av sikkerhet for bedrifters viktige data.

SWAP Bedrift: Fleksibilitet og Nyskapning i Mobilanskaffelse

SWAP Bedrift er en nyskapende løsning for mobilanskaffelse i næringslivet. Ved å velge SWAP Bedrift, kan bedrifter nedbetale mobiltelefoner over 24 måneder, samtidig som de har friheten til å endre abonnement når som helst. Etter 12 måneder har kundene muligheten til å bytte sin nåværende SWAP Bedrift-mobil mot en ny modell ved å inngå en ny SWAP Bedrift-avtale.

Kundestøtte hos Telenor Bedrift: Tilgjengelig og Pålitelig

Kundestøtten hos Telenor Bedrift er mer enn bare en hjelpelinje; det er en integrert del av deres tjenestetilbud som understreker Telenors forpliktelse til å støtte bedriftskunder av alle størrelser. Med 24/7 tilgjengelighet, enkel tilgang via telefon eller chat, og et dedikert fokus på mindre bedrifter, setter Telenor en høy standard for kundestøtte i telekommunikasjonsbransjen.

Alltid Åpen og Tilgjengelig

En av de mest kritiske aspektene for enhver bedrift når det gjelder valg av teleoperatør, er kvaliteten på kundestøtten. Telenor Bedrift forstår dette behovet og leverer derfor kundestøtte som er tilgjengelig døgnet rundt. Det betyr at uansett når en utfordring eller et spørsmål måtte oppstå, kan bedrifter stole på at de vil få den hjelpen de trenger, enten via telefon eller chat.

Enkelt og Effektivt Kommunikasjonssystem

Med en dedikert telefonlinje for kundestøtte, som kan nås på 09000, har Telenor gjort det enkelt for bedrifter å komme i kontakt med deres kundeserviceteam. Dette sikrer at bedrifter raskt kan få løsninger på sine henvendelser, uten å måtte navigere gjennom komplekse automatiserte systemer eller lange ventetider..

Oppdager du en feil hos oss, må du mer enn gjerne henvende deg til kontakt@mobilabonnement.no, og vi vil sørge for å rette opp feilen innen 24 timer.