SMB Mobil

SMB Mobil er en norsk mobiloperatør dedikert til å tilby skreddersydde mobilabonnement for små og mellomstore bedrifter. Med fokus på personlig service, konkurransedyktige priser, og høy kvalitet på nettverkstilkobling, er de et ideelt valg for bedrifter som ønsker en mobilpartner som virkelig forstår deres behov.

SMB mobilSMB Mobil

Mobilabonnement har ingen samarbeid med SMB Mobil

Sist oppdatert fredag 26. januar 2024 kl. 20:46

Ved å sende inn skjemaet godtar du at vi lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring. Og at vi kan kontakte deg på telefon og e-post vedrørende personlig tilbud, nyheter og informasjon om våre produkter og tjenester.

SMB Mobil

SMB Mobil, et selskap drevet av norsk innsikt og innovasjon, skjærer gjennom telekom-bransjens støy med en enkel misjon: å tilby skreddersydde fordeler og rimelige priser til mindre bedrifter. Med et team rikt på erfaring fra mobil- og telekomsektoren, står SMB Mobil sterkt i sin forståelse av småbedrifters unike behov.

Tilpassede Løsninger for Din Bedrift

Glem de generiske mobilabonnementene som oversvømmer markedet. SMB Mobil har tatt et tydelig standpunkt – å utforme mobilabonnement som faktisk svarer til de spesifikke kravene til mindre bedrifter. Hvorfor skal rimelige priser kun være for de store aktørene? Hos SMB Mobil, er det små bedrifter som får hovedscenen.

Nær Deg, Alltid

Med kontorer strategisk plassert i Oslo, Fredrikstad, og Skien, er SMB Mobil aldri langt unna. Dette lokale nærværet understreker deres forpliktelse til å være en tilgjengelig og responsiv partner for småbedrifter over hele Norge.

Kundeservice som Ser Deg

Kanskje det mest tiltalende ved SMB Mobil er deres kundeservice, som er spesialtilpasset småbedrifter. Glem å være en anonym kunde i mengden. Hos SMB Mobil blir din bedrift sett, forstått og verdsatt. Dette betyr personlig tilpassede løsninger og en kundeservice som vet at ditt firma er unikt.

Full Telenor-dekning

Som kunde hos SMB Mobil får du direkte tilgang til det aller beste av mobilnettverk i Norge. Takket være deres tilknytning til Telenors mobilnett, er du sikret det mest omfattende og avanserte nettverket i landet. Med Telenors imponerende rekkevidde av 4G-nettverk og deres fremadstormende utvikling innen 5G, står SMB Mobils kunder i en særstilling. Du får ikke bare en pålitelig forbindelse, men også et nettverk som er klart for fremtidens teknologi.

Enkel og Effektiv Arbeidshverdag med Pålitelig Datanett

I dagens forretningsverden, hvor hvert sekund teller, er et raskt og pålitelig datanett uvurderlig. Med SMB Mobil unngår du de klassiske fallgruvene med sakte eller ustabile nettverk. De tilbyr deg en sømløs og effektiv arbeidshverdag, hvor du kan stole på at din mobilforbindelse holder tritt med dine forretningsbehov.

Demokratisert Datahastighet

En unik fordel hos SMB Mobil er deres tilnærming til datahastighet. Mens andre bedriftsabonnement-leverandører ofte tar ekstra betalt for raskere datahastighet, bryter SMB Mobil denne normen. Her er det ingen skillelinjer eller ekstra kostnader – alle kunder, uavhengig av abonnementstype, nyter godt av samme høye datahastighet. Dette demokratiske tilbudet sørger for at alle små bedrifter, uansett størrelse eller budsjett, har tilgang til det de trenger for å være konkurransedyktige i dagens marked.

Les mer: Alt du trenger å vite om mobilabonnement til bedrift

Høy Datahastighet med SMB Mobil

Med SMB Mobil er du sikret en mobilopplevelse som understøtter og forsterker din virksomhets effektivitet, uansett hvor du er.

Viktigheten av Høy Datahastighet for Bedrifter

For moderne bedrifter, uavhengig av størrelse, er høy datahastighet ikke bare en luksus – det er en nødvendighet. I en verden der alt fra kundeinteraksjoner til interne operasjoner foregår digitalt, er et raskt og pålitelig mobilnett avgjørende. Det er derfor essensielt å se utover bare datamengden når du velger et mobilabonnement. Datahastigheten er minst like viktig, spesielt for bedrifter som ofte opererer i distriktene.

Distriktenes Utfordring: Løst av SMB Mobil

En vanlig utfordring for bedrifter i distriktene er treg datahastighet, som kan skape betydelige hindringer i arbeidsdagen. Med SMB Mobil blir dette problemet en saga blott. Takket være deres full dekning av Telenors nettverk, sikres du høy datahastighet, selv i de mest avsidesliggende områdene. Dette betyr at uansett hvor din bedrift befinner seg, kan du stole på at mobilforbindelsen holder deg i takt med de raske endringene i forretningsverdenen.

Allsidighet og Tilgjengelighet

Et av de største fortrinnene med SMB Mobil er at de tilbyr topp datahastighet i alle sine abonnementer. Du trenger ikke å betale ekstra eller velge et mer kostbart abonnement for å nyte godt av rask datahastighet. Dette betyr at enten du jobber fra kontoret i byen, eller fra hytta i et fjellandskap, er effektivitet og tilkobling alltid innen rekkevidde.

Din Arbeidsdag, Uavbrutt

SMB Mobil forstår at en uavbrutt og effektiv arbeidsflyt er kritisk for suksessen til din bedrift. Deres engasjement for å tilby høy datahastighet over hele landet er en bekreftelse på deres forståelse av dagens forretningsbehov. Uansett om du befinner deg i et travelt bymiljø eller i fredelige distrikter, sørger SMB Mobil for at din virksomhet forblir koblet til, produktiv og konkurransedyktig.

Velg SMB Mobil for en problemfri og kraftfull mobiltilkobling som matcher din bedrifts dynamiske og varierte behov.

Mobilabonnement fra SMB Mobil: Skreddersydd for Mindre Bedrifter

I dagens forretningsverden er mobilen blitt mer enn bare en kommunikasjonsenhet; den er et essensielt arbeidsverktøy for bedrifter i alle størrelser. For mindre bedrifter er dette spesielt sant. Mobilen fungerer som en livslinje for å holde kontakten med kunder og kollegaer, organisere arbeidsdagen, søke opp kritisk informasjon, få tilgang til interne systemer, og til og med for markedsføring. Dette understreker behovet for et mobilabonnement som ikke bare er funksjonelt, men også tilpasset de unike behovene til mindre bedrifter.

Tilpasset for Mindre Bedrifter

SMB Mobil har nøye utformet sine mobilabonnementer med tanke på småbedrifters spesifikke krav. I motsetning til de generiske abonnementene som ofte rettes mot større selskaper, tilbyr SMB Mobil løsninger som er direkte rettet mot de utfordringene og behovene som mindre bedrifter møter. Dette betyr at hver funksjon, fra datatilgang til kundeservice, er nøye vurdert for å sikre at de samsvarer med hva din virksomhet faktisk trenger.

Et Abonnement som Vokser med Deg

SMB Mobil forstår at mindre bedrifter er i konstant utvikling. Deres fleksible abonnementer er designet for å tilpasse seg og vokse sammen med din bedrift. Enten det er gjennom å tilby skalérbare datapakker eller tilpassede løsninger for kommunikasjon og organisering, er SMB Mobils mål å sørge for at ditt mobilabonnement alltid er ett skritt foran dine forretningsbehov.

En Partner, Ikke Bare en Leverandør

Med SMB Mobil får du mer enn bare et mobilabonnement; du får en partner som er investert i din bedrifts suksess. De forstår viktigheten av en pålitelig mobilforbindelse for å holde hjulene i gang – fra å opprettholde kundeforhold til effektiv intern kommunikasjon.

Kundeservice hos SMB Mobil: Personlig og Effektiv

I en tid hvor upersonlige chat-roboter og automatiserte svar dominerer kundeservicelandskapet, skiller SMB Mobil seg ut med sin eksepsjonelle kundeservice. Hos SMB Mobil blir du møtt av ekte mennesker – vennlige, hjelpsomme og klar til å assistere. Denne personlige tilnærmingen sikrer at du som kunde alltid har noen å henvende deg til, uansett hva du måtte lure på eller trenger hjelp med.

Kundetilfredshet som Prioritet

Det overordnede målet for SMB Mobil er å sikre kundetilfredshet. Dette er ikke bare et slagord, men en grunnleggende del av deres forretningsfilosofi. Hver interaksjon, hver løsning, er designet med tanke på å gjøre deg som kunde fullstendig fornøyd. Dette engasjementet for utmerket kundeservice er det som gjør SMB Mobil til en verdifull partner for din bedrift.

Tilgjengelige når du Trenger dem

SMB Mobils kundeservice er tilgjengelig mandag til fredag fra kl. 8 til 16. Disse åpningstidene sikrer at du har tilgang til hjelp og støtte gjennom hele arbeidsuken. Denne tilgjengeligheten er spesielt viktig for mindre bedrifter, hvor tidsfølsomme løsninger kan være avgjørende for den daglige driften.

Oppdager du en feil hos oss, må du mer enn gjerne henvende deg til kontakt@mobilabonnement.no, og vi vil sørge for å rette opp feilen innen 24 timer.