Skymobil

Skymobil ble kjøpt opp av Fjordkraft Mobil og alle kunder ble flyttet over i oktober 2021

Skymobil

Logo

Mobilabonnement har ingen samarbeid med Skymobil

Sist oppdatert lørdag 25. november 2023 kl. 12:05

Skymobil ble kjøpt opp av Fjordkraft Mobil og alle kunder ble flyttet over i oktober 2021

Om Sky Mobil

Sky Mobil er er en uavhengig mobiloperatør med norske eiere. Sky Mobil er et mindre mobilselskap sammenlignet med større aktører som Telenor og Telia. De kjemper for at det skal bli sunnere konkurranse i mobilbransjen, hvor mindre aktører lettere kan slippe til. Hovedmålet til Sky Mobil er å levere mobiltjenester som forenkler folk sin hverdag. De ønsker å skape et miljø som gjør det lettere for folk å bruke mindre skjermtid, og heller bruke mer tid å danne sunne mobil- og skjermvaner.

De har kjøpt og overtatt mange av Hudya sine kunder, idet de to selskapene tilbyr lignende abonnementer. Tidligere Huyda kunder vil ikke merke noe forskjell i henhold til pris eller abonnement hvis de nå er blitt Sky Mobil kunder. 

Sky Mobil er eid av ICT Group som har lang erfaring innenfor sky applikasjoner og kom med Norges første skybaserte ERP system, 24SevenOffice og skybaserte telefonisystem, Oyatel.

Mobilabonnement


Sky Mobil tilbyr 12 forskjellige mobilabonnementer, hvor to av abonnementene kan kjøpes uten datapakker, og resterende abonnementer varierer med datapakker fra laveste på 500MB til 79,-/mnd til høyeste på 50GB til 499,-/mnd. Alle Sky Mobil sine abonnementer er uten bindingstid.

Dekning


Skymobil bruker Telenor sitt nettverk, så alle abonnementene kommer med full Telenor-dekning.

Tjenester og ekstra


Sky Mobil tilbyr både abonnementer med og uten data rollover, og alle abonnementer med datapakker kommer med et datakontroll tilbud. De tilbyr fri bruk inntil 10 000 SMS/MMS/MIN. Utover det tilbyr de e-SIM, kjøpe datapakker med Vipps, eFaktura/AvtaleGiro og App med forbruk.