Saga Mobil Bedrift

Saga Mobil Bedrift tilbyr skreddersydde mobilabonnementer som er perfekt tilpasset moderne bedrifters unike behov. Med fokus på fleksibilitet, pålitelig dekning og utmerket kundeservice, er Saga Mobil det ideelle valget for enhver norsk bedrift som ønsker en effektiv mobilkommunikasjonsløsning.

Saga mobil logo

Mobilabonnement har ingen samarbeid med Saga Mobil Bedrift

Sist oppdatert onsdag 17. januar 2024 kl. 21:53

Ved å sende inn skjemaet godtar du at vi lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring. Og at vi kan kontakte deg på telefon og e-post vedrørende personlig tilbud, nyheter og informasjon om våre produkter og tjenester.

Saga Mobil – En Ekte Nordnorsk Konkurrent

Saga Mobil AS sprang ut i mobilmarkedet i januar 2007, med sitt første kontor plassert i hjertet av Bardu. Med en klar visjon om å være et ekte nordnorsk alternativ, har Saga Mobil utfordret det konvensjonelle mobilmarkedet som tradisjonelt har vært dominert av selskaper fra de større byene som Oslo, Trondheim, Bergen og Kristiansand. Hva gjør Saga Mobil så unikt? La oss dykke dypere inn.

Nærheten til Kundene – En Prioritet

Saga Mobil har ekspandert betydelig siden oppstarten. Nå finner du kontorer i en rekke nordnorske byer som Hammerfest, Honningsvåg, og Alta, samt i større byer som Tromsø og Bodø. Denne geografiske spredningen gjør Saga Mobil tilgjengelig for en bredere kundebase og understreker deres forpliktelse til å være nær sine kunder.

Men det er ikke bare geografisk spredning som teller. Selskapet har også fokusert på å tilby smarte løsninger og gode tjenester til konkurransedyktige priser. Dette betyr at uansett hvor du befinner deg i Norge, kan du nyte godt av Saga Mobils fordelaktige tilbud.

Kundeservice i Fokus

Saga Mobil skjønner viktigheten av god kundeservice. Derfor har de etablert et kundeserviceteam som er lett tilgjengelig for å hjelpe deg. Trenger du å nå ut til dem? Her er detaljene du trenger:

Kundeserviceteamet står klar til å hjelpe deg med alt fra abonnementsvalg til teknisk støtte, slik at du alltid føler deg støttet og verdsatt som kunde.

Se alle privatabonnement til Saga Mobil her

Saga Mobil: Mer enn Bare et Mobilselskap

Saga Mobil er mer enn bare en leverandør av mobilabonnementer; de er en integrert del av det nordnorske samfunnet. De forstår de unike behovene til sine kunder og jobber utrettelig for å oppfylle disse. Dette betyr at når du velger Saga Mobil, støtter du ikke bare en lokal bedrift, men også en som forstår og verdsetter ditt samfunn.

Nett og Dekning med Saga Mobils Bedriftsabonnement

Saga Mobil, i sitt strategiske samarbeid med Telenor, tilbyr kvalitetsnett og utmerket dekning for bedriftskunder. La oss utforske hva dette innebærer for din bedrift.

Pålitelig Nettverk med Telenors Infrastruktur

Saga Mobil bruker Telenor sitt nett, som er anerkjent for sin hastighet og pålitelighet. Telenor-nettet er blant de raskeste i verden, med imponerende hastigheter på opptil 350 Mbit/s. Dette betyr at bedriftskunder av Saga Mobil kan forvente seg en sømløs og rask internettforbindelse, uansett om det er for e-post, skytjenester, eller online møter.

Dekningskart: En Viktig Ressurs

For å forstå dekningskvaliteten i ditt område, er det lurt å sjekke Telenors dekningskart. Dette verktøyet er nyttig for å få innsikt i hvor god dekning du kan forvente fra Saga Mobil i det aktuelle området. Med denne kunnskapen kan bedrifter ta informerte beslutninger om mobilabonnementer basert på hvor de opererer mest.

Frihet til Å Reise i EU/EØS

En spesiell fordel med Saga Mobils bedriftsabonnement er friheten til å bruke mobilabonnementet i EU/EØS-området til samme pris som i Norge. Dette er spesielt nyttig for bedrifter som har ansatte som reiser ofte eller jobber på tvers av landegrensene. Det gir fleksibilitet og forutsigbarhet i kostnader, ettersom man unngår ekstra roaming-avgifter.

Fordeler for Bedrifter

  • Høy Hastighet: Tilgang til Telenors raske nettverk sikrer effektivitet i bedriftskommunikasjon.
  • Dekningsgaranti: Sjekk Telenors dekningskart for å sikre god dekning i ditt område.
  • EU/EØS-Frihet: Ingen ekstra kostnader for bruk i EU/EØS, noe som er ideelt for bedrifter med internasjonale forbindelser.

Saga Mobil sitt bedriftsabonnement gir en kombinasjon av kvalitetsnett, pålitelig dekning og brukervennlige løsninger, noe som gjør det til et smart valg for bedrifter som trenger pålitelig og kostnadseffektiv mobilkommunikasjon. Velg Saga Mobil for en bekymringsfri, kvalitetssikret mobilopplevelse for din bedrift.

Les mer om bedriftsabonnement mobil

Saga Mobils Mobilt Bedriftsnett

Saga Mobil har utviklet et innovativt mobilt bedriftsnett som tilbyr en omfattende løsning for moderne bedriftskommunikasjon. La oss utforske de ulike funksjonene og fordelene dette systemet tilbyr.

1. Avanserte Sentralbordløsninger

Sentralbord med Skreddersydd Tilnærming: Saga Mobils sentralbordløsning er både brukervennlig og tilpassbar. Det gir bedrifter muligheten til å skape velkomstmenyer og automatisk håndtere innkommende anrop. Dette sikrer at anrop blir effektivt videresendt til riktig person eller avdeling.

Anropsstyring og Tilgjengelighet: Ansatte kan håndtere anrop fra både datamaskiner og mobilapper. Sentralbordet viser også hvem som er tilgjengelig for samtale, noe som øker effektiviteten og forbedrer kommunikasjonsflyten.

2. Fleksibel Telefonkø og Svargrupper

Intelligent Telefonkø: Lang ventetid? Innringere kan velge å bli oppringt når det er deres tur, uten å miste plassen i køen. Dette forhindrer frustrerende opptattsignaler og sikrer en jevn flyt i anropshåndteringen.

Svargrupper: Ansatte kan enkelt logge seg inn eller ut av svargrupper basert på tilgjengelighet, og samtaler kan rutes til eksterne nummer ved behov.

3. VIP-liste for Prioriterte Kunder

Direkte Tilgang for Viktige Kunder: For å sikre at viktige kunder og samarbeidspartnere får best mulig service, kan de legges til i en VIP-liste. Dette sikrer at de får umiddelbar tilgang til en kundemedarbeider, uten å havne i kø.

4. SMS, Gruppe-SMS og Telekonferanse

SMS-kommunikasjon: Bedriftsnettet gir muligheten for å sende enkelt-SMS og gruppe-SMS, både fra mobil og datamaskin.

Telekonferanse: Sett opp telekonferanser med både interne og eksterne deltakere enkelt og effektivt.

5. Fleksibilitet med Visningsnummer

Alternativt Visningsnummer: Bedriftsnett tillater valg av visningsnummer for utgående anrop, noe som gir ekstra fleksibilitet og personvern.

6. Profilstyring og Integrering med Produktivitetsløsninger

Profilstyring: Markér enkelt om du er tilgjengelig eller ikke, synlig for kollegaer via sentralbordet.

Integrasjon med Produktivitetsløsninger: Synkroniser med Office 365 eller Exchange, og integrer med Microsoft Teams for sømløs overføring av samtaler og møter.

7. Omfattende Statistikk og Rapportering

Detaljert Rapportering: Få full oversikt over sentralbordets ytelse, anropstatistikk, og hvordan samtalene håndteres, direkte i mobilappen.

Abonnement og Priser hos Saga Mobil Bedrift

Saga Mobil Bedrift forstår at ulike bedrifter har forskjellige behov når det gjelder mobilbruk. Derfor tilbyr de et utvalg av abonnementer designet for å møte disse varierte kravene. La oss utforske de tre hovedabonnementstypene de tilbyr: Basis, Bedrift+, og Bedrift+ FRI.

Basis

Dette er ideelt for kunder som ikke bruker mobildata så hyppig. Basis-abonnementet er designet for å dekke de grunnleggende behovene for tale og SMS, samtidig som det gir tilgang til et mindre volum av mobildata. Det er perfekt for de som trenger mobiltjenester for grunnleggende kommunikasjon og sporadisk dataforbruk.

Bedrift+: Perfekt Balanse Mellom Data og Fleksibilitet

Data Begrensning og EU/EØS Fordeler: Bedrift+ abonnementene kommer med en fastsatt grense for mobildata, men med en viktig fordel – fri bruk i både Norge og EU/EØS. Dette gir en god balanse mellom dataforbruk og kostnadseffektivitet for bedrifter som opererer både nasjonalt og internasjonalt.

Data Roll-Over : Med ****Bedrift+ får du data roll-over. Dette betyr at ubrukt data fra en måned legges til i neste måneds kvote, slik at bedriften får maksimalt utbytte av abonnementet.

Bedrift+ FRI:

Dette er Saga Mobils løsning for de som trenger ekstra mye data. Bedrift+ FRI gir ubegrenset mobildata samt fri tale, SMS, og MMS hver måned. Dette abonnementet er ideelt for bedrifter som er avhengige av kontinuerlig høy dataforbruk, enten det er for skytjenester, online møter, eller annen tung internettbruk.

Felles Fordeler over Alle Abonnementer

Ingen Bindingstid: En viktig fordel ved alle Saga Mobils abonnementer er fraværet av bindingstid. Dette gir bedrifter fleksibilitet til å justere eller endre abonnement etter behov uten ekstra kostnader eller forpliktelser.

Saga Mobil Bedrifts abonnementsstruktur er designet for å gi bedrifter fleksibilitet, kontroll over kostnader, og tilgang til mobildata som passer deres spesifikke behov. Fra Basis for de som trenger minimal data, til Bedrift+ FRI for de som trenger ubegrenset tilgang, tilbyr Saga Mobil løsninger som støtter moderne bedrifters dynamiske krav.

Kundeservice hos Saga Mobil

Saga Mobil har et godt rykte for sin fremragende kundeservice, og står ut som et eksempel på personlig og effektiv kundestøtte. Det er ikke bare deres produkter og tjenester som gjør dem til et populært valg blant bedrifter, men også deres tilnærming til kundeservice.

Rask og Vennlig Support

Nordnorsk Gjestfrihet: En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved Saga Mobils kundeservice er den hyggelige og hjelpsomme tonen du møter. Det tar kort tid før man får en vennlig nordlending på tråden, noe som bidrar til en hyggelig og løsningsorientert samtale.

Flere Kanaler for Support

Telefonstøtte: Kundeserviceteamet er tilgjengelig via telefon fra mandag til fredag mellom kl. 08:00 og 16:00. Dette gir kundene muligheten til å få direkte hjelp og rådgivning når de trenger det.

E-post Support: For de som foretrekker skriftlig kommunikasjon, eller har behov for å kontakte kundeservice utenfor åpningstidene, er e-post et godt alternativ. Saga Mobil sikrer at henvendelser via e-post behandles raskt og effektivt.

Dedikasjon til Kundetilfredshet

Saga Mobil legger stor vekt på kundetilfredshet, og dette gjenspeiles i deres kundeservice. Med et team av dedikerte og vennlige medarbeidere, er Saga Mobil forpliktet til å gi kundene den støtten de trenger, enten det er spørsmål om abonnementer, fakturering, teknisk støtte, eller annen hjelp. Denne personlige tilnærmingen til kundeservice gjør at kundene føler seg verdsatt og godt ivaretatt.

Oppdager du en feil hos oss, må du mer enn gjerne henvende deg til kontakt@mobilabonnement.no, og vi vil sørge for å rette opp feilen innen 24 timer.