Release

Realease mobilabonnement er lagt ned. Alle kunder er flyttet over til Ice og SMB mobil

Release

Logo

Mobilabonnement har ingen samarbeid med Release

Sist oppdatert tirsdag 21. november 2023 kl. 18:29

Realease mobilabonnement er lagt ned. Alle kunder er flyttet over til Ice og SMB mobil

Release beskrivelse

Release er en norsk mobiloperatør med et bredt spekter av tjenester og produkter som de tilbyr til sine kunder. Med en innovativ og kundefokusert tilnærming har Release raskt blitt et populært valg blant nordmenn som ønsker en moderne og fleksibel mobiloperatør.

Selskapets bakgrunn

Release ble grunnlagt i 2015 med et klart mål om å tilby kundene en enkel, transparent og fleksibel mobilopplevelse. Siden oppstarten har selskapet fokusert på å utvikle innovative løsninger som gir kundene bedre kontroll over sitt mobilforbruk og en høyere grad av tilfredshet.

Leiemobil gjennom Release

Release tilbyr leiemobil som en unik tjeneste til sine kunder. Med leiemobil har du muligheten til å leie en mobiltelefon istedenfor å kjøpe den, noe som gir deg større fleksibilitet og økonomisk fordel.

Du betaler en fast månedlig pris for mobilen, og kan når som helst oppgradere til en nyere modell uten å måtte betale for den nye telefonen i sin helhet. Dette gir deg muligheten til å alltid ha den nyeste og beste telefonen tilgjengelig, uten å måtte binde deg til store investeringer.

Ved å velge en leiemobil hos Release, er det selskapet som har ansvaret for at batteri og software gjennom hele leieperioden. Avtaleperioden på leiemobil er 24 måneder inkludert bindingstid. Når det gjelder mobilabonnenment er perioden på 12 måneder.

Du finner et stort utvalg av ulike leiemobiler på deres nettsider, både iPhone og Samsung for å nevne noen. Du kan i tillegg velge størrelse på datapakken du ønsker når du velger leiemobil. Selve pakkeprisen per måned justeres etter datamengden du ønsker.

Slik blir det enklere å få en god oversikt over hvor mye data du behøver, samt prisen Release tilbyr i forbindelse med mobilabonnement og leiemobil.

Release mobilabonnement

Er du bare ute etter et mobilabonnement fra Release, kan du velge blant flere alternativer. Ved å besøke Release sine nettsider, kan du velge den datapakken og det mobilabonnementet som passer dine behov.

Den billigste pakken hos Release kommer til 99 kroner per måned, men her følger det ikke med noen GB data. Ellers kan du velge alt av data fra 5 GB til 100 GB per måned for en pris til 589 kroner. Samtidig kommer alle abonnement hos Release med:

Full Telenor dekning

Da Release sitt mobilabonnement er tilknyttet Telenor sitt nettverk, kan du surfe med Telenor dekning uten å betale ekstra for dette. Da oppnår du også en god dekning de aller fleste steder i Norge.

Du får også både 4G og 5G dekning til faste lave priser, og kan velge mellom mobilabonnement til Release 30 GB, 15 GB eller fri data. Ønsker du mer informasjon om dette, kan du enkelt ta kontakt med kundeservice hos Release.

Fri tale, SMS og MMS i Norge og EU/EØS

Med fri tale, SMS og MMS betyr det at du ikke betaler med enn den faste månedsprisen, selv om du er på reise innenfor EU/EØS. Det spiller ingen rolle hvor mye du ringer eller tekster, prisen vil være den samme uansett. I tillegg får du alltid gratis BankID i alle mobilabonnement fra Release.

Mobilbruk i EU inkludert

Du har kanskje hørt uttrykket "Roam like Home"? Det betyr at du kan bruke mobilen på samme måte i utlandet som hjemme. På denne måten slipper du å uroe deg for neste mobilregning når du er på reise.

Vær imidlertid klar over at full Telenor dekning gjelder først og fremst i Norge. Man er ikke garantert høy dekning i utlandet, men dette gjelder for alle mobilabonnementer.

Data rollover

Dersom du sitter med ubrukt data til overs ved månedens slutt, kan dette føres over til den neste måneden. Da får du ekstra med data påfølgende måned, noe som kan være veldig kjekt hvis du for eksempel skal oppholde deg på hytta uten nett en uke. Du betaler ingenting ekstra for dette.

Datakontroll

Datakontroll går ut på at man får en enkel oversikt over hvor mye data man faktisk bruker i mobilabonnementet. Dersom det er slik at du benytter deg veldig mye av fri tale, SMS og MMS, men heller lite data hver måned, kan det være smart å sjekke datakontroll for å få en komplett oversikt og vurdere om man bør bytte til et abonnement som passer bedre til din bruk.

Tilleggstjenester

Release tilbyr en rekke tilleggstjenester som kan forbedre din mobilopplevelse og gi deg enda større fleksibilitet. Noen av de mest populære tilleggstjenestene er disse:

  • Hvis du trenger mer data enn det som er inkludert i abonnementet ditt, kan du enkelt kjøpe ekstra datapakker til en rimelig pris.
  • Release tilbyr familieabonnementer som lar deg dele data og kostnader med familiemedlemmer, slik at dere sammen kan spare penger og få en mer oversiktlig faktura.
  • Selskapet tilbyr mobilforsikring som dekker skader og tyveri av mobiltelefonen din. Forsikringen kan gi deg trygghet og beskyttelse i tilfelle uhell eller uforutsette hendelser.

Kundeservice

Kundeserviceteamet hos Release er tilgjengelig via telefon, e-post og chat, og er klare til å hjelpe deg med alle spørsmål og bekymringer du måtte ha. Selskapet legger stor vekt på å tilby rask og effektiv hjelp, slik at du kan få svar på dine spørsmål og løse eventuelle problemer på kortest mulig tid.

Faktura

Release tilbyr en enkel og oversiktlig fakturaordning for sine kunder. Fakturaene sendes ut månedlig, enten som e-faktura, AvtaleGiro eller i papirformat etter kundens ønske. Fakturaene inneholder en detaljert oversikt over abonnementskostnader, eventuelle tilleggstjenester, samt forbruk av tale, SMS, MMS og data.

Slik får du som kunde full kontroll over ditt eget forbruk og det blir enkelt å identifisere eventuelle avvik eller uventede kostnader.