Komplett Mobil

I mars 2019 ble Komplett Mobil kjøpt opp av Ice, og alle Komplett Mobil-kundene ble overført.

Komplett Mobil

Logo

Mobilabonnement har ingen samarbeid med Komplett Mobil

Sist oppdatert lørdag 25. november 2023 kl. 12:05

I mars 2019 ble Komplett Mobil kjøpt opp av Ice, og alle Komplett Mobil-kundene ble overført.

Om Komplett Mobil

Komplett startet som en nettbutikk for datautstyr, men har de siste årene utvidet virksomheten voldsomt og er i ferd med å bli et norsk Amazon. I produktporteføljen er det nå både bank, forsikring, apotek og nå altså mobiltelefoni.

Best i test


Komplett mobil har seks ulike mobilabonnement, fordelt etter datakvoter. Det minste abonnementet har 1GB og det største 30GB. Fordelingen mellom de seks abonnementene er fornuftig og bør dekke de aller fleste behov.

Det minte abonnementet koster 125,- og for det største må du ut med 555,-.

Komplett mobil har høstet gode anmeldelser for sine abonnementspriser og er kåret til best i test flere ganger. Abonnementene «MiniFlex», «MaxiFlex» og «MegaFlex» er kåret til de beste valgene i klassene Lite Data, Mye Data og Superbruker seks måneder.

Det er spesielt det minste og største abonnementet hvor Komplett kommer godt ut på prisststatistikken.

Kjøpe ny mobil


På butikkfronten er det ingen som slår Komplett mobil. Operatøren drives av nordens største nettbutikk og har et større utvalg av telefoner og tilbehør enn noen av de øvrige konkurrentene kan drømme om. Logistikkorganisasjonen gjør også at Komplett er blant de aktørene som kan levere produktene absolutt raskest. På det sentrale Østlandet leveres telefonen dagen etter bestilling.

Nettbutikken til Komplett har ikke mindre enn 145 ulike mobiltelefonmodeller til salgs. Prismessig er Komplett høyst konkurransedyktig og selger Apple iPhone 8 (64GB) til 7.790,-.

Tilbehørsutvalget er det heller ikke noe å si på. Mer enn 450 forskjellige produkter under tilbehørsfanen er i en egen klasse.

Komplett selger mobiltelefoner med og uten abonnement. Med abonnement vil selskapet slå av 300 kroner på kasseprisen, uten at de krever noen binding. Dersom kunden ønsker å kjøpe mobiltelefon mot nedbetaling, så tilbys nedbetalingsavtale med Komplett Bank.

Tjenester og ekstra


Mobiloperatøren Komplett tilbyr ingen egne tjenester. Her er det ingen operatørspesifikke tjenester eller innholdsprodukter.

Komplett har en funksjon som gir foreldre mulighet til å begrense og kontrollere barnas mobilbruk og kostnadsbruk. Foruten det er det standardtjenester som finnes i Telenors nett.

Nordens Amazon


Komplett.no åpnet nettdørene i 1996 som en ren salgskanal for datautstyr. Siden har selskapet vokst voldsomt og er i dag Nordens største nettbutikk. Dataprodukter er fortsatt en viktig varekategori. Komplett er den største PC-produsenten i Norden og leverer over 38 000 PC-er.

Konsernet, med hovedkontor i Sandefjord, har utviklet seg kraftig de senere årene og omfatter i dag 18 forskjellige nettbutikker. I nyere tid har selskapet etablert eget nettapotek, forsikringsselskap, bank, bilutstyrsbutikk, babyustyr, interiørbutikk og i 2016 kom Komplett mobil.

Komplett var også eier av dagligvarebutikken marked.no som ble nedlagt vinteren 2018.

Veksten til Komplett.no har vært unik og selskapet fremstår i dag som en norsk utgave av Amazon. Derfor var det ikke uventet at selskapet involverte seg i mobiltelefoni.