Happybytes Bedrift

Happybytes er en innovativ aktør i mobilabonnementmarkedet i Norge, kjent for sin enkle og brukervennlige tilnærming. Etablert i 2017, tilbyr de fleksible løsninger og personlig kundeservice som gjør mobilabonnement både enklere og mer tilpasset for bedrifter.

Happybytes bedriftHappybytes Mobilabonnement

Mobilabonnement har ingen samarbeid med Happybytes Bedrift

Sist oppdatert onsdag 17. januar 2024 kl. 21:52

Ved å sende inn skjemaet godtar du at vi lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring. Og at vi kan kontakte deg på telefon og e-post vedrørende personlig tilbud, nyheter og informasjon om våre produkter og tjenester.

HappyBytes Bedrift

I 2017 kom Happybytes inn på scenen med en klar visjon: å forenkle mobilabonnementer. Basert i Lillestrøm kommune, med hovedkontoret på Skjetten, har Happybytes utfordret de store, etablerte mobilselskapene. Deres mantra? Enkelhet. Så, hva gjør Happybytes annerledes, og hvorfor bør du vurdere dem for ditt neste mobilabonnement?

Enkelhet og Gjennomsiktighet

Happybytes skiller seg ut med sin unike tilnærming til mobilabonnement. De mener at det ikke skal være rocket science å forstå hva du betaler for. I motsetning til tradisjonelle abonnementer med faste pakker og ofte skjulte kostnader, tilbyr Happybytes en mer brukervennlig løsning. Her betaler du for det du bruker, uten kompliserte pakker eller overraskende ekstrakostnader. En ærlig og enkel løsning som passer perfekt i en verden hvor fleksibilitet blir stadig viktigere.

Kontaktopplysninger

  • Selskap: Happybytes AS
  • Adresse: Hvamstubben 14, 2013 Skjetten
  • Telefon: 23 88 80 00
  • Nettside: Besøk Happybytes for mer informasjon
  • Åpningstider for kundeservice: Mandag til Fredag, 09:00 - 17:00

Hvorfor Velge Happybytes?

Ved å velge Happybytes får du ikke bare et enkelt og forståelig abonnement, men også en partner som prioriterer dine behov og enkelhet. Det er en ideell løsning for de som er lei av kompliserte abonnementspakker og ønsker en mer direkte og rettferdig tilnærming til mobilbruk.

Nett og dekning hos Happybytes

Når det kommer til mobildekning, ønsker alle seg det beste, og med Happybytes får du nettopp det. Happybytes benytter seg av Telenors nettverk, som er anerkjent som det beste mobilnettet i Norge. Dette betyr at du som kunde hos Happybytes kan forvente pålitelig dekning og høy kvalitet på tjenestene, uansett hvor du befinner deg i landet.

Sjekk Dekningskartet

Det er alltid smart å sjekke dekningskartet før du velger en mobiloperatør. Med Happybytes kan du enkelt gjøre dette ved å se på Telenors dekningskart. Dette kartet gir deg en detaljert oversikt over hvor godt nettverket er utbygd – en essensiell informasjon for å sikre at du alltid er tilkoblet, uansett om du er i byen eller på landet.

Roaming i EU/EØS for Bedriftskunder

For bedriftskunder tilbyr Happybytes en ekstra fordel. Når du er på reise i EU/EØS, kan du bruke abonnementet ditt uten å bekymre deg for ekstra kostnader. Dette er en fantastisk funksjon for de som reiser mye i jobbsammenheng, da det gir både frihet og forutsigbarhet. Ingen overraskende roaming-gebyrer, bare enkel og problemfri mobilbruk, akkurat slik det skal være.

Happybytes Bedriftsabonnement - Enkelhet og Transparens i Prissetting

Happybytes tar en frisk og forenklet tilnærming til bedriftsabonnement. Med bare én pakke, som starter på så lite som 75 kroner uten mobildata, tilbyr Happybytes en løsning som vokser med bedriftens behov. Prisen øker gradvis avhengig av datamengden som brukes, noe som sikrer at du kun betaler for det du faktisk trenger.

Administrasjonsfri Fleksibilitet

For bedrifter kan det å holde oversikt over mobildataforbruk og unngå dyre overforbrukskostnader være en tidskrevende oppgave. Happybytes' løsning? Et fleksibelt abonnement som justerer seg automatisk etter de ansattes faktiske dataforbruk, uten behov for ekstra administrasjon. Dette gjør det enkelt og kostnadseffektivt for bedrifter å administrere sine mobilabonnement.

Prissammenligning og Økonomisk Fordel

Ved første øyekast kan Happybytes' priser på data virke høyere sammenlignet med andre operatører. Men, det er viktig å vurdere det faktiske forbruket. Mange bedrifter ender opp med å betale for større abonnementer enn nødvendig for å unngå høye overforbruksgebyrer, noe som resulterer i høyere kostnader per GB enn forventet. Med Happybytes betaler du kun for det du bruker, noe som ofte viser seg å være mer økonomisk.

Sammenlign alle mobilabonnement i Norge her

Fri Fart og EU/EØS-Roaming

Abonnementet kommer med "fri fart", som i de fleste tilfeller betyr opptil 100 Mbit/s, avhengig av Telenors dekning. Den samme gunstige prisen gjelder også når du reiser i EU/EØS-området, noe som gir ytterligere fleksibilitet for bedrifter med internasjonale behov.

Ingen Bindingstid og Fri Bruk av Tale, SMS og MMS

Happybytes krever ingen bindingstid. De foretrekker at kundene deres blir værende fordi de er fornøyde, ikke fordi de er bundet av en kontrakt. Fri bruk av tale, SMS og MMS er inkludert som standard. Med "fri bruk" menes over ti tusen minutter, eller mer enn ti tusen SMS/MMS per måned, noe som bør være mer enn tilstrekkelig for de fleste. Bruk utover dette koster 0,24 kr per minutt/SMS/MMS.

Kundestøtte og Service hos Happybytes

Når det gjelder kundestøtte, setter Happybytes en høy standard. Kundestøtten er tilgjengelig på hverdager fra kl. 09:00 til 17:00. Men, Happybytes' dedikasjon til kundetilfredshet stopper ikke der. De tilbyr fleksible kommunikasjonsmetoder – du kan nå dem via chat eller e-post, noe som gir enkel tilgang til støtte når du trenger det.

Dedikerte Medarbeidere som Går den Ekstra Milen

Ifølge daglig leder i Happybytes er teamet karakterisert av dedikasjon og engasjement. De legger seg ikke før kundene er fornøyde, noe som indikerer en kultur hvor kundetilfredshet står i fokus. Dette betyr at selv om den offisielle åpningstiden er til kl. 17:00, strekker teamet seg for å sikre at alle kunders behov blir møtt, selv etter arbeidstid.

Oppdager du en feil hos oss, må du mer enn gjerne henvende deg til kontakt@mobilabonnement.no, og vi vil sørge for å rette opp feilen innen 24 timer.