Gudbrandsdalen Energi Mobil

Alle kunder av Gudbrandsdal Energi Mobil ble i 2023 flyttet over til Fjordkraft mobil

Gudbrandsdalen Energi Mobil

Logo

Mobilabonnement har ingen samarbeid med Gudbrandsdalen Energi Mobil

Sist oppdatert tirsdag 21. november 2023 kl. 18:30

Alle kunder av Gudbrandsdal Energi Mobil ble i 2023 flyttet over til Fjordkraft mobil

Gudbrandsdal Mobil beskrivelse

Gudbrandsdal Mobil er en norsk mobiloperatør som har sitt utspring i vakre Gudbrandsdalen. Selskapet ble grunnlagt med et sterkt ønske om å tilby enkel og rimelig mobilkommunikasjon til både private og bedriftskunder.

Selskapet er mest kjent som en strømleverandør som prioriterer miljøvennlige og bærekraftige løsninger. Som kunde hos Gudbrandsdal Energi får du ikke bare strømavtaler for det norske markedet, men også rimelige mobilabonnementer.

Selskapet tilbyr abonnementer for strømkunder som er designet for å tilfredsstille ulike behov, uansett om du trenger et lite eller stort datavolum inkludert i abonnementet.

Med fokus på lokal tilstedeværelse og personlig kundeservice har Gudbrandsdal Mobil vokst til å bli en betydelig aktør i det norske telemarkedet.

Mobilabonnementer fra Gudbrandsdal Mobil

Gudbrandsdal Mobil tilbyr et utvalg av mobilabonnementer som passer ulike behov og livsstiler. De tre hovedabonnementene heter "Ringe", "Leve Ung" og "Leve".

Ringe

Dette abonnementet er ideelt for de som hovedsakelig ønsker å ringe og sende tekstmeldinger. Ringe-abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS i Norge og EU/EØS, samt en liten mengde inkludert data. Dette abonnementet passer godt for de som har et begrenset behov for mobildata og foretrekker en lav månedskostnad.

Kort om Ringe-mobilabonnement:

 • 99kr per mnd
 • Ubegrensede ringeminutter
 • Fri sms, mms
 • Ingen etableringsgebyr
 • Aktive strømkunder hos Gudbrandsdal energi får 120kr i årlig rabatt
 • Dette er et abonnement for deg som hovedsakelig bruker mobilen for å ringe eller sende sms/mms

Leve Ung

Spesielt designet for unge brukere, tilbyr Leve Ung-abonnementet en større datamengde til en konkurransedyktig pris, samt fri tale, SMS og MMS i Norge og EU/EØS. Abonnementet er tilgjengelig for kunder under en bestemt aldersgrense og passer utmerket for studenter og unge voksne med et aktivt liv og høyt databehov.

Kort om Leve Ung-mobilabonnement:

 • 129 kr per mnd
 • Ubegrensede ringeminutter
 • Fri sms, mms
 • 1-15 GB per mnd
 • Data rollover
 • Full kontroll
 • Ingen etableringsgebyr
 • 120 kr årlig rabatt som Gudbrandsdal energi kunde
 • Abonnement skreddersydd for barn og ungdom

Leve

Leve-abonnementet er Gudbrandsdal Mobil sitt mest omfattende og populære abonnement, som inkluderer ubegrenset data, tale, SMS og MMS i Norge og EU/EØS. Med Leve kan kundene nyte friheten av ubegrenset dataforbruk uten å bekymre seg for ekstra kostnader.

Kort om Leve-mobilabonnement:

 • Pris fra 129 kr per mnd
 • Ubegrensede ringeminutter
 • Fri sms, mms
 • 1-100 GB per mnd
 • Fri roaming i EU/EØS men begrensning opptil 20 GB
 • Data rollover
 • Ingen etableringsgebyr
 • 120 kr årlig rabatt
 • Standardabonnement skreddersydd for folk flest. Du velger selv hvilken mengde data du ønsker inkludert

Ekstra mobildata

Dersom du bruker mer data enn det som er inkludert i abonnementet ditt, tilbyr Gudbrandsdal Mobil muligheten til å kjøpe ekstra mobildata.

Hvis den inkluderte datamengden ikke dekker dine behov, kan du enkelt kjøpe en ekstra datapakke gjennom Gudbrandsdal Mobil sin "Min Side". Her kan du velge mellom pakker på 1 GB, 3 GB, 5 GB, 10 GB, 15 GB og 35 GB.

Alternativt kan du bestille en datapakke ved å sende en SMS til 417 16 778, med kodeordet for den ønskede pakken. Du vil da umiddelbart motta den valgte datapakken og kunne bruke den. Husk også at du enkelt kan holde oversikt over databruken din for hver måned på Min Side.

Kundeservice

Gudbrandsdal Mobil legger stor vekt på god kundeservice og tilbyr personlig og effektiv hjelp til alle sine kunder. Kundeservice kan nås via telefon, e-post eller chat, og deres medarbeidere har lang erfaring i bransjen og kan hjelpe med alt fra tekniske spørsmål til fakturaspørsmål.

I tillegg finnes det en omfattende kunnskapsbase på nettsiden, hvor du kan finne svar på ofte stilte spørsmål og nyttige tips for å få mest mulig ut av ditt mobilabonnement.

Gudbrandsdal Mobil tilbyr enkel tilgang til "Mine Sider" gjennom deres nettside, samt muligheten for å kontakte dem via telefon og e-post. Kundeservice er åpent på hverdager fra kl. 08.00 til 15.15.

Du kan også besøke hjemmesiden deres for å lese omtaler fra tidligere kunder som deler sine erfaringer med både Gudbrandsdal Energi og mobilabonnementene de tilbyr.

Gudbrandsdal Mobil betjener et bredt spekter av kundetyper, fra bedrifter til privatpersoner over hele Norge, og i 2020 vant Gudbrandsdal Energi kategorien "Strømleverandører" og ble tildelt 4 stjerner i Norsk Kundebarometer, noe som understreker deres høye servicenivå og tilfredse kunder.

Faktura hos Gudbrandsdal mobil

Som kunde hos Gudbrandsdal Mobil vil du motta en månedlig faktura som dekker abonnementskostnadene, eventuelle tilleggstjenester og avgifter knyttet til samtaler, SMS, MMS og data som ikke er inkludert i abonnementet ditt.

Du kan velge å motta fakturaen enten elektronisk via e-post eller som en papirfaktura i posten. E-faktura er et miljøvennlig og praktisk alternativ som gir deg raskere tilgang til fakturaen og bidrar til en papirløs hverdag.

For å forenkle betalingsprosessen kan du sette opp en avtalegiro med banken din. Dette sørger for at fakturaen automatisk blir betalt hver måned, slik at du slipper å bekymre deg for betalingsfrister.

For å få en detaljert oversikt over kostnadene på fakturaen din, kan du logge inn på "Min Side" på Gudbrandsdal Mobil sin nettside eller i deres mobilapp. Her vil du finne en komplett spesifikasjon av samtaler, SMS, MMS og dataforbruk, samt eventuelle tilleggstjenester og ekstra kostnader.

Hvis du har spørsmål om fakturaen din, kan du kontakte Gudbrandsdal Mobil sin kundeservice via telefon, e-post eller chat. De er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg med spørsmål om faktura og betaling.