Chilimobil Bedrift

Chilimobil Bedrift tilbyr skreddersydde mobilabonnementer designet for å møte de unike behovene til norske bedrifter. Med sitt fokus på kostnadseffektivitet, fleksibilitet og kvalitetsservice, er Chilimobil en ideell partner for bedrifter som søker pålitelige og innovative mobilkommunikasjonsløsninger.

Chillimobil bedrift

Mobilabonnement har ingen samarbeid med Chilimobil Bedrift

Sist oppdatert onsdag 17. januar 2024 kl. 21:53

Ved å sende inn skjemaet godtar du at vi lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring. Og at vi kan kontakte deg på telefon og e-post vedrørende personlig tilbud, nyheter og informasjon om våre produkter og tjenester.

Chilimobil Bedrift

Chilimobil, etablert i 2011, har raskt etablert seg som en nøkkelspiller i det norske telekommunikasjonsmarkedet. Med hovedkontor i Moss og et avdelingskontor i Bergen, tilbyr Chilimobil en unik blanding av verdi og service til både private og bedriftskunder.

Kontaktinformasjon: Alltid Innen Rekkevidde

 • Adresse: St. Jakobs plass 9, 5008 Bergen
 • Telefon: 915 02 445
 • Kundeservice og mer: Chilimobil
 • Åpningstider: Mandag til Fredag, 09:00 til 17:00

En Bedriftsvennlig Tilnærming

Opprinnelig kjent for sitt fokus på lavprissegmentet innen privatmarkedet, har Chilimobil utvidet sitt tilbud til å omfatte bedriftsløsninger. Dette skiftet markerer en betydelig utvidelse av deres markedsfokus, og tilbyr nå bedrifter i Norge tilgang til kostnadseffektive og kundevennlige mobilabonnement.

Markedsutfordrer og Prisvinner

Siden starten har Chilimobil vært en sterk utfordrer til de større og mer etablerte telekomselskapene i Norge. Dette har ikke bare vært til fordel for selskapet selv, men også for forbrukerne. Konkurransen har ført til at Chilimobil flere ganger har blitt kåret til Norges billigste mobilselskap i ulike kategorier på Din Side. Dette viser deres forpliktelse til å tilby rimelige tjenester uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Pioner Innen Fri Data og eSIM

I 2018 markerte Chilimobil seg som en pioner ved å være det første selskapet i Norge som tilbød abonnement med fri databruk. Denne innovative tilnærmingen ble raskt så populær at selv de største operatørene måtte følge etter. I tillegg har Chilimobil vært i forkant med å implementere ny teknologi, som for eksempel heldigital eSIM-løsning for mobiler, noe som videre beviser deres engasjement for å tilby fremtidsrettede løsninger.

Nett og Dekning: Chilimobils Bedriftsabonnement på Telias Nettverk

Chilimobil, kjent for sitt engasjement i å tilby enestående service, benytter seg av Telias nettverk – Norges nest største. Dette samarbeidet sikrer Chilimobils kunder tilgang til et nettverk med omfattende dekning og pålitelig ytelse, avgjørende faktorer for enhver bedrift.

EU/EØS Dekning Uten Ekstra Kostnader

En av de mest betydningsfulle fordelene med Chilimobils bedriftsabonnement er fri bruk i EU og EØS. Dette betyr at bedrifter kan kommunisere fritt over landegrensene uten å bekymre seg for ekstra kostnader, en essensiell egenskap for bedrifter med internasjonale forbindelser.

Abonnement og Priser: Tilpasset Bedriftens Behov

Chilimobil har adoptert en enkel filosofi – "Enkelt, trygt og billig." Dette reflekteres i deres tilbud til bedriftskunder, hvor fokus ligger på transparens og enkelhet.

Fri Tale, SMS og MMS, Uten Bindingstid

Hver Chilimobil bedriftsabonnement inkluderer fri tale, fri SMS og MMS. Et nøkkelelement som skiller Chilimobil fra konkurrentene er deres fleksibilitet, demonstrert gjennom deres abonnement uten bindingstid. Dette tilbudet gir bedrifter friheten til å tilpasse sitt abonnement etter behov, uten bekymring for lange kontraktsforpliktelser.

Datapakker: Varierte Valg for Enhver Bedrift

Chilimobil tilbyr en rekke datapakker tilpasset forskjellige bedriftsbehov. Disse inkluderer:

 • 3 GB datapakke: Ideell for mindre bedrifter eller de som bruker mindre data.
 • 12 GB datapakke: Perfekt for bedrifter med moderate datakrav.
 • 30 GB datapakke: Ideell for større bedrifter eller de som trenger omfattende data tilgjengelighet.

Chilimobil Fri Data Bedrift

Chilimobil tilbyr et "Fri Data" bedriftsabonnement, en løsning designet for å møte behovene til en moderne, digital arbeidsstyrke. Med en fast månedlig pris gir dette abonnementet ubegrenset data, noe som eliminerer bekymringer om at ansatte skal slippe opp for data.

Frihet og Fleksibilitet Med Fri Data

 • Ubegrenset Mobildata: Ansatte kan nyte friheten av ubegrenset data uten restriksjoner, noe som sikrer at arbeidet ikke blir hindret av datakap.
 • Høy Hastighet Opp til 100 GB: Chilimobil tilbyr ubegrenset fart på data, med hastigheter opp til 200 Mbit/s for de første 100 GB hver måned.
 • Redusert Hastighet Etter 100 GB: Etter forbruk av 100 GB, reduseres hastigheten til 3 Mbit/s for resten av måneden, noe som fortsatt muliggjør grunnleggende nettbruk.

Internasjonale Brukspriser

 • EU/EØS: Når det gjelder bruk fra Norge til EU/EØS-land, gjelder egne priser.
 • Utenfor EU/EØS: Bruk i land utenfor EU/EØS-området, samt på fly, ferger, satellittforbindelser, og til spesialnumre, har separate priser.
 • Hastighetsvariasjoner: Det er viktig å merke seg at hastigheten kan variere avhengig av geografisk område og andre forhold.

Forståelse av Hastighet og Dekning

 • Hastighet: For Fri Data-abonnementet er det en hastighetsbegrensning på 200 Mbit/s opp til 100 GB, hvoretter hastigheten reduseres til 3 Mbit/s.
 • Dekning: Chilimobil benytter Telias nettverk, som gir solid dekning over hele Norge, men hastigheten kan variere avhengig av dekning og andre faktorer.

Les mer: Bedriftsabonnement mobil

Ideelt for Bedrifter som Krever Fleksibilitet

Dette abonnementet er ideelt for bedrifter som krever en robust dataløsning. Enten de ansatte jobber hjemmefra, er på reise, eller arbeider med datakrevende oppgaver, gir Fri Data-abonnementet fra Chilimobil en trygg og forutsigbar måte å holde alle koblet til, uten å bekymre seg for overforbruksgebyrer eller datakap.

Chilimobil Kundestøtte: Alltid Klar til å Hjelpe

Chilimobil forstår viktigheten av pålitelig kundestøtte, spesielt i en verden hvor mobilkommunikasjon er essensielt for både personlig og profesjonell bruk. Deres kundeservice er designet for å tilby effektiv og vennlig hjelp når det er nødvendig.

Telefonstøtte for Øyeblikkelig Hjelp

 • Åpningstider: Kundeservice via telefon er tilgjengelig fra 09:00 til 17:00 på hverdager.
 • Direkte Kontakt: Dette gir kunder muligheten til å få øyeblikkelig assistanse for enhver forespørsel eller utfordring de måtte møte.

E-poststøtte: Når som Helst, Hvor som Helst

 • Alltid Åpen: I tillegg til telefonstøtten, tilbyr Chilimobil kundeservice via e-post, tilgjengelig når som helst.
 • Fleksibilitet: Dette tilbudet er ideelt for de som foretrekker skriftlig kommunikasjon eller har spørsmål utenfor vanlige åpningstider.

Chilimobil legger stor vekt på å tilby kundeservice som er både tilgjengelig og tilpasset kundenes behov. Enten det gjelder spørsmål om abonnement, fakturering, nettdekning, eller teknisk støtte, står deres team klar til å tilby hjelp og veiledning. Med en kombinasjon av telefon- og e-poststøtte sikrer Chilimobil at kundene deres alltid har tilgang til den hjelpen de trenger, når de trenger den.

Oppdager du en feil hos oss, må du mer enn gjerne henvende deg til kontakt@mobilabonnement.no, og vi vil sørge for å rette opp feilen innen 24 timer.